• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung-laserprinters - USB-documenten afdrukken en scannen vanaf het bedieningspaneel van de printer

Dit document geeft informatie over het afdrukken en scannen van bestanden die zijn opgeslagen op een USB-opslagapparaat zonder een computer te gebruiken.
opmerking:
De USB-functie is alleen beschikbaar op printers die Hi-Speed USB 2.0 en USB-geheugeninterface ondersteunen.
Zie de gebruikershandleidingom te controleren of uw printer de USB-functie ondersteunt en ga vervolgens naar het gedeelte Functies per model.
Plaats een USB-opslagapparaat in de USB-poort van uw printer om de USB-functie te gebruiken.
Afbeelding : USB-pictogram weergegeven op Samsung MultiXpress SL-X 3220 Color multifunctionele laserprinter
opmerking:
De USB-functie verschilt voor elk bedieningspaneel van de printer.

Het USB-opslagapparaat gebruiken vanaf het bedieningspaneel van de printer

Afhankelijk van de taak die u wilt uitvoeren, selecteert u een van de volgende onderwerpen: