• Informatie

HP Color LaserJet Pro M254 printers - Papier en enveloppen plaatsen

Dit document is van toepassing op HP Color LaserJet Pro M254dn, M254dw en M254nw printers.
Plaats papier of enveloppen in de prioriteitsinvoersleuf voor losse vellen of de hoofdinvoerlade.

Gewoon papier plaatsen

Plaats een stapel papier in de hoofdinvoerlade of één vel papier in de prioriteitsinvoerlade. De prioriteitsinvoersleuf voor losse vellen (Lade 1) bevindt zich direct boven de hoofdinvoerlade (Lade 2).

Enveloppen laden

Plaats enkele enveloppen in de hoofdinvoerlade of één envelop in de prioriteitsinvoersleuf.