HP Color LaserJet Pro M254 Printers - De printer voor het eerst instellen

Dit document is van toepassing op HP Color LaserJet Pro M254dw, M254dn en M254nw printers.
Als u een printer de eerste keer instelt, haalt u de printer en al het verpakkingsmateriaal uit de doos, plaatst u papier in de invoerlade, sluit u het netsnoer aan, stelt u voorkeuren in op het bedieningspaneel en downloadt en installeert u de printersoftware.
  opmerking:
Als u de printersoftware zoekt, gaat u naar 123.hp.com/laserjet.
Stap 1: De printer uit de doos halen
Haal de printer uit de doos en verwijder alle tape, stickers en verpakkingsmateriaal van de printer.
  opmerking:
De tonercartridges zijn al in uw printer geïnstalleerd. U hoeft de tonercartridges niet uit de printer te verwijderen.
  1. Haal de printer uit de doos.
  2. Verwijder alle tape en al het verpakkingsmateriaal aan de buitenkant van de printer, en verwijder de folie van het bedieningspaneel van de printer.
  3. Recycle het verpakkingsmateriaal.
Stap 2: Plaats gewoon papier in de invoerlade
Plaats gewoon papier, zoals A4, U.S. Letter of legal in de invoerlade.
  1. Trek de papierinvoerlade naar buiten.
    Afbeelding : De papierinvoerlade naar buiten trekken
    Trek de papierinvoerlade naar buiten
  2. Schuif de papierbreedte- en papierlengtegeleiders naar de buitenste positie.
    Afbeelding : De papiergeleiders naar buiten schuiven
    Schuif de papiergeleiders naar buiten
      opmerking:
    Als u papier van legal-formaat wilt plaatsen, trekt u aan de voorkant en achterkant van de lade om deze te verlengen.
    Afbeelding : De invoerlade verlengen
    De lade verlengen voor papier van legal-formaat
  3. Plaats het papier in de invoerlade met de bedrukbare zijde naar boven. Schuif het papier zo ver mogelijk in de printer.
    Afbeelding : Het papier laden
    Het papier plaatsen
  4. Schuif de papierbreedte- en -lengtegeleiders naar binnen tot ze tegen het papier komen.
      opmerking:
    Plaats niet te veel papier in de invoerlade. Zorg ervoor dat de stapel papier in de invoerlade past en niet boven de bovenkant van de papiergeleiders uitsteekt.
    Afbeelding : Schuif de papiergeleiders naar binnen en controleer vervolgens de stapelhoogte
    De papiergeleiders naar binnen schuiven
  5. Duw de papierinvoerlade weer terug in de printer.
      opmerking:
    Als u de invoerlade hebt verlengd om papier van legal-formaat te plaatsen, ligt de lade niet gelijk met de buitenkant van de printer.
    Afbeelding : Papier in de papierinvoerlade plaatsen
    Plaats het papier in de papierinvoerlade
Stap 3: Het netsnoer aansluiten en uw voorkeuren instellen
Steek de stekker van de printer in een stopcontact, schakel de printer in en stel uw voorkeuren in.
  opmerking:
Sluit nu nog geen USB-kabel aan. De verbinding met de computer wordt gemaakt tijdens de softwareinstallatie.
De HP printerhardware is nu ingesteld en u kunt de printersoftware installeren.
Stap 4: De printersoftware installeren
Download de nieuwste versie van de afdruksoftware van 123.hp.com/laserjet en volg de instructies op het scherm om de software te installeren.