• Informatie

• Feedback

HP OfficeJet Pro 7730 printers - Papier, kaarten, enveloppen plaatsen

Dit document is van toepassing op de HP OfficeJet Pro 7730 breedformaat All-in-One printers.
Uw printer kan afdrukken op normaal of speciaal papier. Plaats gewoon papier, papier van legal-formaat, aangepaste enveloppen of indexkaarten zoals Hagaki in de printer.
  let op:
Om afdrukproblemen te vermijden, plaatst u nooit meerdere soorten papier in de papierlade of probeert u papier te plaatsen terwijl de printer bezig is met afdrukken.