• Informatie

• Feedback

HP Color LaserJet Pro M280 printers - Zelftestpagina's afdrukken

Dit document is van toepassing op de HP Color LaserJet Pro MFP M280nw, M281cdw, M281fdn, en M281fdw printers.
Dit document bevat instructies voor het afdrukken van zelftestpagina's, inclusief het configuratierapport, statuspagina voor benodigdheden, netwerkoverzichtspagina, testrapport voor draadloze communicatie, afdrukkwaliteitspagina, diagnosepagina, gebruikspagina, servicepagina en fax-testrapport.
opmerking:
Sommige functies en testpagina's zijn mogelijk niet beschikbaar, afhankelijk van uw model printer.