• Informatie

• Feedback

HP Color LaserJet Pro M280 Printers - Fout 'Papier laden' en de printer pakt geen papier op

Dit document is van toepassing op de HP Color LaserJet Pro MFP M280nw, M281cdw, M281fdn, en M281fdw printers.
Tijdens een afdruk-, kopieer- of scantaak voert de printer geen papier in de papierladen of Automatische documentinvoer (ADF). Het product maakt geluiden alsof het aan het afdrukken is, maar er wordt geen papier doorgevoerd. De printer geeft mogelijk Papier laden of Foutieve documentinvoer. Opnieuw laden. weer op het bedieningspaneel van de printer.