• Informatie

Samsung MFP SL-K3250-K3300, MultiXpress Color MFP SL-X3220-X3280 - Scanfuncties

In dit document worden de scanfuncties van uw printer uitgelegd.

Scanfuncties

Druk om de scanfunctie te gebruiken op Scan to Email, Scan to USB, Scan to Server, Scan to PC, Scan to Samsung Cloud of Scan to Shared Folder op het display.
Als er een ander scherm wordt weergegeven, drukt u op de knop Homeom naar het beginscherm te gaan.
Afbeelding : Beginscherm
  • Scannen naar e-mail: Hiermee scant en verzendt u de gescande uitvoer per e-mail naar de bestemming.
  • Scannen naar server: Hiermee scant en verzendt u de gescande uitvoer per SMB of FTP naar de bestemming.
  • Scannen naar pc: Hiermee scant en verzendt u de gescande uitvoer naar een computer.
  • Scannen naar gedeelde map: Hiermee scant u de gescande uitvoer en slaat u deze in de gedeelde map op.
    opmerking:
    Deze optie is beschikbaar wanneer een massaopslagapparaat (harde schijf) is geïnstalleerd.
  • Scannen naar USB: Hiermee scant u de gescande uitvoer en slaat u deze op een USB-geheugenapparaat op.
    opmerking:
    Als u deze functie wilt gebruiken, moet u een USB-geheugenapparaat in de USB-geheugenpoort van uw printer steken.
  • Scannen naar Samsung Cloud: Om dit menu te gebruiken, moet een Samsung Cloud Print zijn geregistreerd. Neem contact op met ondersteuning voor meer informatie op support.hp.com.