Samsung MFP SL-K3250-K3300, MultiXpress Color MFP SL-X3220-X3280 - Scannen en verzenden via e-mail

In dit document wordt uitgelegd hoe u een scan via e-mail kunt verzenden. Er wordt informatie gegeven over het scherm Scannen naar e-mail, het instellen van een e-mailaccount, het scannen en verzenden van een e-mail, hoe u opnieuw naar het laatste e-mailadres kunt verzenden en hoe u een e-mailbevestigingsrapport kunt afdrukken.
Een e-mail ter bevestiging afdrukken
U kunt instellen dat het apparaat een rapport afdrukt ongeacht of een e-mailoverdracht gelukt is.
  opmerking:
Als een rapport tekens of lettertypen bevat die de printer niet ondersteunt, wordt Unknown (Onbekend) mogelijk afgedrukt in plaats van de tekens/lettertypen in het rapport.
  1. Klik op Apparaatinstellingen, App-instellingen en vervolgens Instellingen Scannen naar e-mail op het display.
  2. Klik op de desbetreffende optie in Afdrukbevestiging afdrukken.
    • Altijd: Er wordt altijd een bevestigingsrapport afgedrukt ongeacht of de e-mailoverdracht voltooid is of niet.
    • Nooit: Er wordt nooit een bevestigingsrapport afgedrukt.
    • Alleen verzendfouten: Er wordt alleen een bevestigingsrapport afgedrukt wanneer de overdracht van een e-mail niet gelukt is.
  3. Druk op de knop Terug om terug te gaan naar het vorige scherm.