• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung MFP SCX-4621, Xpress MFP SL-M2070, SL-M2071 - Scanprocedure

In dit document wordt uitgelegd hoe u met uw printer kunt scannen. Dit is een basisscanmethode voor een printer die via USB is aangesloten.
  opmerking:
  • Mogelijk moet u voor sommige modellen op OK drukken om naar menu's op lagere niveaus te gaan.
  • Als u via het netwerk wilt scannen, raadpleegt u het gedeelte 'Scannen vanaf een apparaat op het netwerk aangesloten' in de Gebruikershandleiding (geavanceerd gedeelte).
Scanprocedure
Volg deze stappen om een document te scannen.
  1. Plaats één document met de bedrukte zijde omlaag op het glas van de documentinvoer of plaats de documenten met de bedrukte zijde omhoog in de documentinvoer.
  2. Afhankelijk van uw printermodel voert u een van deze stappen uit.
    • Druk op de knop Scannen op het bedieningspaneel en selecteer vervolgens Scannen naar PC.
    • Selecteer Scannen naar op het bedieningspaneel.
      opmerking:
    Als u het bericht Niet beschikbaar ziet, controleert u de poortverbinding of selecteert u in Samsung Easy Printer Manager Enable Scan from Device Panel (Scannen vanaf bedieningspaneel inschakelen). Selecteer Overschakelen naar geavanceerde modus en vervolgens Instellingen Scannen naar pc.
  3. Selecteer de gewenste scanbestemming en druk op OK.
    De standaardinstelling is Mijn documenten.
      opmerking:
    • U kunt een lijst met vaak gebruikte instellingen maken en deze als een profiellijst opslaan. U kunt het profiel ook toevoegen en verwijderen en elk profiel naar een ander pad opslaan.
    • Om de Samsung Easy Printer Manager te wijzigen, selecteert u Overschakelen naar geavanceerde modus, Instellingen Scannen naar pc.
  4. Selecteer de gewenste optie en druk op OK.
    Het scannen begint.
      opmerking:
    De gescande afbeelding wordt op de computer opgeslagen in C:\Gebruikers\Gebruikersnaam\Mijn documenten. De map kan verschillen, afhankelijk van het besturingssysteem of de toepassing die u gebruikt.