Samsung MFP SL-K3250-K3300, MultiXpress Color MFP SL-X3220-X3280 - ID-kaart kopiëren

ID-kopie

De printer drukt een zijde van het origineel af op de bovenste helft van het papier en de andere zijde op de onderste helft, zonder het formaat van het origineel te verkleinen. Deze functie is nuttig voor het kopiëren van een klein item, zoals een visitekaartje.
opmerking:
  • Deze kopieerfunctie is alleen beschikbaar als u originelen op de glasplaat plaatst.
  • De grootte van de dubbelzijdige originelen moet kleiner dan A5 zijn, anders worden enkele ervan niet gekopieerd.
  1. Raak Copy (Kopiëren) aan op het display.
    Afbeelding : Display
  2. Raak het tabblad Advanced (Geavanceerd)> ID Copy (ID-kopie) aan op het display.
  3. Selecteer een lade in Paper Source (Papierbron).
  4. Volg de stappen op het display.
  5. Plaats een origineel met de voorzijde naar beneden op de scannerglasplaat zoals hieronder getoond en sluit de RADF.
    opmerking:
    Bij het plaatsen van een origineel op de glasplaat, laat u een beetje ruimte tussen de rand van de scannerglasplaat en het origineel. Anders wordt een deel van het origineel mogelijk niet afgedrukt.
    Afbeelding : Voorzijde scannen
  6. Druk op (Starten) op het bedieningspaneel. De printer begint met scannen.
  7. Draai het origineel om en plaats het op de scannerglasplaat zoals hieronder getoond en sluit vervolgens de RADF.
    opmerking:
    Bij het plaatsen van een origineel op de glasplaat, laat u een beetje ruimte tussen de rand van de scannerglasplaat en het origineel. Anders wordt een deel van het origineel mogelijk niet afgedrukt.
    Afbeelding : Achterzijde scannen
  8. Druk op (Starten) op het bedieningspaneel om te beginnen met kopiëren.
    Afbeelding : Gescande kopie
    opmerking:
    • Als het origineel groter is dan het afdrukbare gebied, worden sommige delen mogelijk niet afgedrukt.
    • Als u niet op de knop (Starten) drukt, wordt alleen de voorzijde gekopieerd.
    • Als gebruikers op de knop (Stoppen) drukken, annuleert de printer de kopieertaak en keert terug naar de modus Gereed.

Handmatige ID-kopie

Met het menu Handmatige ID-kopie kunnen gebruikers de lay-out van de ID-kopie aanpassen om tot vier originelen op één vel af te drukken. Gebruikers kunnen dit menu gebruiken om de scanpositie van de originelen en de lay-out van het afgedrukte vel te bepalen.
opmerking:
  • Deze kopieerfunctie is alleen beschikbaar als u originelen op de glasplaat plaatst.
  • De grootte van de dubbelzijdige originelen moet kleiner dan A5 zijn, anders worden enkele ervan niet gekopieerd.

Handmatige ID-kopie instellen

Met het instellingenmenu van handmatige ID-kopie kunnen gebruikers de sjabloon van de handmatige ID-kopie aanpassen.

Een nieuwe sjabloon maken

1. Raak Printer Setup (Printerinstellingen) aan op het display.
    Afbeelding : Display
  2. Raak Application Settings > Copy Settings (App-instellingen > Kopieerinstellingen) aan op het display.
  3. Selecteer Manual ID Copy Setup > New (Instellingen Handmatige ID-kopie > Nieuw).
  4. Selecteer Template Name (Sjabloonnaam) en typ de naam van de sjabloon.
  5. Selecteer Scan Position (Scanpositie) en voer de locatie van het origineel op de glasplaat van de scanner in (mm).
    Afbeelding : Scanpositie
    opmerking:
    • Gebruikers kunnen het scangebied bepalen met twee reeksen van x- en y-coördinaten.
    • (Links, boven): Voer de coördinaten van x en y in voor de hoek linksboven van de ID.
    • (Rechts, onder): Voer de coördinaten van x en y in voor de hoek rechtsonder van de ID.
    • De Scan Position (Scanpositie) wordt aangeduid door het vierkant gemaakt tussen de linker- (0 - 272 mm), boven- (0 - 407 mm) en rechter- (25 - 432 mm), onder- (25 - 297 mm) coördinaten.
  6. Selecteer het Number of images (Aantal afbeeldingen) en selecteer vervolgens het aantal afbeeldingen dat u per vel papier wilt opnemen. Het maximum aantal afbeeldingen is vier.
  7. Selecteer de Image Position (Afbeeldingspositie) en voer de coördinaten in voor de afbeeldingspositie (mm).
    Afbeelding : Afbeeldingspositie
    opmerking:
    • Gebruikers kunnen bepalen waar de gescande afbeeldingen worden afgedrukt met twee reeksen van x- en y-coördinaten.
    • (Links, boven): Voer de coördinaten van x en y in voor de hoek linksboven van de ID.
    • (Rechts, onder): Voer de coördinaten van x en y in voor de hoek rechtsonder van de ID.
    • De Afbeeldingspositie wordt aangeduid door het vierkant gemaakt tussen de linker- (0 - 331 mm), boven- (0 ~ 191 mm) en rechter- (25 - 216 mm), onder- (25 - 356 mm) coördinaten.

Een sjabloon bewerken

Selecteer deze instelling om een sjabloon van een handmatige ID-kopie te bewerken.

Een sjabloon verwijderen

Selecteer deze instelling om een sjabloon van een handmatige ID-kopie te verwijderen.
  1. Raak Printer Setup (Printerinstellingen) aan op het display.
    Afbeelding : Display
  2. Raak Application Settings > Copy Settings (App-instellingen > Kopieerinstellingen) aan op het display.
  3. Selecteer Manual ID Copy Setup (Instellingen Handmatige ID-kopie).
  4. Selecteer een sjabloon en raak Delete (Verwijderen) aan.

Handmatige ID-kopie gebruiken

1. Raak Copy (Kopiëren) aan op het display.
    Afbeelding : Display
  2. Raak het tabblad Advanced (Geavanceerd)> ID Copy (ID-kopie) aan op het display.
  3. Raak Manual ID copy (Handmatige ID-kopie) aan en selecteer vervolgens de gewenste optie.
    • Template (Sjabloon): Hiermee kunnen gebruikers een bestaande sjabloon selecteren; zie Handmatige ID-kopie instellen.
    • Print now (Nu afdrukken): Slechts één zijde van de ID wordt bedrukt.
    • ID Copy (ID-kopie): Hiermee wordt de standaardmethode voor ID-kopie bepaald; zie ID-kopie.
  4. Volg de stappen op het display.
  5. Plaats een origineel met de voorzijde naar beneden op de scannerglasplaat zoals hieronder getoond en sluit de RADF.
    opmerking:
    Bij het plaatsen van een origineel op de glasplaat, laat u een beetje ruimte tussen de rand van de scannerglasplaat en het origineel. Anders wordt een deel van het origineel mogelijk niet afgedrukt.
    Afbeelding : Voorzijde scannen
  6. Druk op (Starten) op het bedieningspaneel, en de printer begint met scannen.
    opmerking:
    • Als het origineel groter is dan het afdrukbare gebied, worden sommige delen mogelijk niet afgedrukt.
    • Als gebruikers op de knop (Stoppen) drukken, annuleert de printer de kopieertaak en keert terug naar de gereed-modus.