HP LaserJet, HP PageWide Enterprise - Een printerdriver installeren met een USB-kabel (macOS)

Een printerdriver installeren met een USB-kabel (OS X)
  1. Sluit een USB-kabel van het type A-naar-B aan tussen de computer en de printer.
      opmerking:
    HP raadt aan een USB-kabel van maximaal 2 m te gebruiken.
  2. Ga naar 123.hp.com.
  3. Selecteer in het vervolgkeuzemenu Printer selecteren de optieHP LaserJet-printers *en klik vervolgens op Beginnen.
  4. Wanneer het scherm Verbinding maken wordt weergegeven, klikt u op Downloaden.
    HP Easy Start wordt door de computer gedownload.
  5. Volg de stappen voor het installeren van de printersoftware.