HP OfficeJet Pro 7730-printers - Instructies voor het vervangen van een printer

Dit document is van toepassing op de HP OfficeJet Pro 7730 breedformaat All-in-One printers.
Wanneer HP uw defecte product vervangt, moeten sommige accessoires of onderdelen van het defecte product worden overgebracht naar het vervangende apparaat.
  opmerking:
  • Sommige optionele accessoires worden mogelijk niet geleverd bij uw productmodel.
  • Bewaar eventuele optionele accessoires die u afzonderlijk hebt aangeschaft.
Voordat u uw defecte printer naar HP verzendt, moet u ervoor zorgen dat u de juiste accessoires voor uw nieuwe printer verwijdert.
  1. Zet de printer aan.
  2. Open de toegangsklep voor inktcartridges.
    De wagen verplaatst zich naar het midden van de printer.
    Afbeelding : De toegangsklep voor inktcartridges openen
    Afbeelding: De cartridgeklep openen
  3. Ga pas verder als de wagen stilstaat en geen geluid meer maakt.
  4. Til de vergrendelingshendel op de wagen op.
    Afbeelding : De vergrendelingshendel op de wagen optillen
    Afbeelding: De vergrendelingshendel op de wagen optillen
  5. Pak de printkop aan de zijkanten beet en til de printkop in uw richting omhoog om deze te verwijderen.
      opmerking:
    Verwijder de inktcartridges niet uit de printkop. U kunt de printkop verwijderen terwijl alle cartridges zijn geïnstalleerd.
    Afbeelding : De printkop verwijderen
    Afbeelding: De printkop verwijderen
  6. Recycle de printkopinrichting en inktcartridges.
      opmerking:
    Gebruik de oude inktcartridges niet in uw vervangende printer. De vervangende printer wordt geleverd met nieuwe SETUP-inktcartridges.
  7. Schakel de printer uit.
  8. Koppel het netsnoer los van de achterkant van de printer en haal de stekker van het netsnoer uit het wandcontact, het verlengsnoer, de piekstroombeveiliging of de voedingsstrip.
  9. Koppel eventuele kabels los die op de printer zijn aangesloten.
  10. Bewaar de volgende accessoires om deze te gebruiken voor de vervangende printer:
    • Netsnoer
      Afbeelding: Netsnoer
    • Telefoonsnoer
      Afbeelding: Telefoonsnoer
    • Ethernet-kabel
      Afbeelding: Ethernet-kabel
    • USB-kabel
      Afbeelding: USB-kabel
    • Printerhandleidingen
      Afbeelding: Printerhandleiding
  11. Printersoftware-cd
    Afbeelding: Printersoftware-cd
  12. Sluit het netsnoer aan op de achterkant van de vervangende printer en vervolgens op het wandcontact.
  13. Schakel de vervangende printer in, installeer de SETUP-inktcartridges en test alle printerfuncties.
Ga voor extra ondersteuningsinformatie over de printer naar www.hp.com/cposupport.