• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung Xpress SL-M2885, Xpress SL-M2835 - Printervoorkeursinstellingen openen

In dit document worden de beschikbare voorkeursinstellingen voor afdrukken getoond en de verschillende opties binnen elke voorkeur.
  opmerking:
Wanneer u een optie in Printing Preferences (Voorkeursinstellingen voor afdrukken) selecteert, ziet u mogelijk een waarschuwing of . Een uitroepteken geeft aan dat u de specifieke optie kunt selecteren, maar dit niet wordt aangeraden. Het -teken geeft aan dat u die optie met de huidige instellingen of omgeving niet kunt selecteren.
Voor Windows 8-gebruikers, zie 'Meer instellingen openen' in de gebruikershandleiding.