Samsung Xpress SL-M2020, SL-M2026 - Printervoorkeursinstellingen openen

In dit document worden de beschikbare voorkeursinstellingen voor afdrukken getoond en de verschillende opties binnen elke voorkeur.
  opmerking:
Wanneer u een optie in Printing Preferences (Voorkeursinstellingen voor afdrukken) selecteert, ziet u mogelijk een waarschuwing of . Een uitroepteken geeft aan dat u de specifieke optie kunt selecteren, maar dit niet wordt aangeraden. Het -teken geeft aan dat u die optie met de huidige instellingen of omgeving niet kunt selecteren.