Samsung laserprinters - Een adresboek instellen met behulp van SyncThru™ Web Services

Dit document bevat informatie over het maken en beheren van adressen in categorieën in het geheugen van uw printer met behulp van de SyncThru™ Web Service, een webgebaseerde toepassing die beschikbaar is voor Samsung-printers.
Volg deze stappen voor het instellen van de contactpersonen in het adresboek:
Ondersteunde printers
Dit document is van toepassing op de volgende printers:
  • Samsung MFP SL-K3250
  • Samsung MFP SL-K3300
  • Samsung MultiXpress Color MFP SL-X3220
  • Samsung MultiXpress Color MFP SL-X3280
  • Samsung MultiXpress MFP SL-K4250
  • Samsung MultiXpress MFP SL-K4300
  • Samsung MultiXpress MFP SL-K4350
  • Samsung Color MFP SL-X4220
  • Samsung Color MFP SL-X4250
  • Samsung Color MFP SL-X4300
Stap vijf: De adressen van de groep in het adresboek beheren
Log in bij de SyncThru™ Web Service-website en volg deze stappen om groepsadressen te beheren:
  1. Een groepsadres maken en opslaan.
    1. Klik op Address Book (Adresboek) en selecteer vervolgens Group (Groep).
    2. Klik op de Add Group (Groep toevoegen) en voer een naam voor de groep om deze toe te voegen aan Group Name (Groepsnaam).
        opmerking:
      Om individuele adressen toe te voegen aan het groepsadres dat u hebt gemaakt, selecteert u het selectievakje Add individual(s) after this group is created (Individu(en) toevoegen nadat dit groep is gemaakt).
      OF
      Om individuele adressen later toe te voegen, klikt u op Group Details (Groepsgegevens)
    3. Klik op Apply (Toepassen).
    4. Selecteer het selectievakje van de adressen die u wilt toevoegen aan een Group Address Book (Groepsadresboek) in Individual Address Book (Individueel adresboek).
    5. Om de geselecteerde adressen aan de Group Address Book (Groepsadresboek) toe te voegen, klikt u op de pijl in het midden.
    6. Klik op Apply (Toepassen).
  2. Een groepsadres bewerken.
    1. Klik op Address Book (Adresboek) en selecteer vervolgens Group (Groep) OF Groups (Groepen).
    2. Selecteer het selectievakje van een groepsadres dat u wilt bewerken en klik vervolgens op Edit Group (Groep bewerken).
    3. Wijzig de groepsadresgegevens en klik vervolgens op Apply (Toepassen).
        opmerking:
      Klik op Undo (Ongedaan maken) als u de ingevoerde gegevens wilt verwijderen.
      Klik op Cancel (Annuleren) om het venster Edit (Bewerken) te sluiten zonder wijzigingen opslaan.
  3. Een adresgroep verwijderen (optioneel)
    1. Klik op Address Book (Adresboek) en selecteer vervolgens Group (Groep) OF Groups (Groepen).
    2. Selecteer het selectievakje van de groepen die u wilt verwijderen en klik vervolgens op Delete Group (Groep verwijderen).
    3. Wanneer het bevestigingsvenster verschijnt, klikt u op OK.