Samsung MultiXpress MFP SL-K4250-K4350, Color MFP SL-X4220-X4300 - Installeer en configureer de instellingen van het adresboek via het bedieningspaneel

Dit document bevat informatie over het gebruik van het adresboek voor het maken, bewerken, zoeken of verwijderen van contactpersonen voor een individu of een groep via het bedieningspaneel van de printer. Dit bevat de volgende onderwerpen:
  opmerking:
U kunt ook SynThru Web ServiceTM gebruiken om de functie Adress book (Adresboek) van de printer te maken en te beheren.
Door het adresboekscherm navigeren
In het Adresboek-scherm kunt u veelgebruikte adressen openen, bewerken en opslaan in de printer voor het verzenden van faxen of e-mails, of adressen die zijn opgeslagen in de SMB- of FTP-server.
Afbeelding : Overzicht van het adresboekscherm
Kort overzicht van de menu's en knoppen in het adresboekscherm
  • Contactpersonen: Toont de naam en contactgegevens van de contactpersonen die in het adresboek zijn opgeslagen.
  • Favorieten: Toont de naam en contactgegevens van contactpersonen die zijn gemarkeerd als favorieten in het adresboek.
  • Groepen: Geeft een overzicht van de groepen in het adresboek en de gebruikers die aan de groepen zijn toegewezen.
Knoppen
Naam
Adresboek
Zoeken
Contactpersonen toevoegen
Contactpersonen bewerken
Mijn programma/favorieten
Submenu bevat functies voor het zoeken, verwijderen, importeren en exporteren van contactpersonen
Afzonderlijke contactpersonen of contactpersonen van een groep maken en bewerken in het adresboek
In de volgende onderwerpen vindt u instructies over het gebruik van het adresboek voor het opslaan en bewerken van afzonderlijke contactpersonen en contactpersonen van een groep:
Een adres zoeken
Volg deze stappen om een adres dat is opgeslagen in het adresboek te zoeken:
  1. Tik op het startscherm of het scherm Apps op het bedieningspaneel van de printer op het pictogram Adresboek en tik vervolgens op Contacts (Contactpersonen) of Groups (Groepen).
  2. Tik op het invoervak en voer een naam in of de eerste letters van de contactpersoon in het invoervak in.
    De printer toont een lijst met adressen op basis van de zoekcriteria.
Adresregels verwijderen
  opmerking:
Om deze functie te gebruiken moet u zijn ingelogd als beheerder.
Volg deze stappen om adressen die zijn opgeslagen in het adresboek te verwijderen:
  1. Tik op het startscherm of het scherm Apps op het bedieningspaneel van de printer op het pictogram Adresboek en tik vervolgens op Contacts (Contactpersonen) of Groups (Groepen).
  2. Selecteer de selectievakjes van de adressen die u wilt verwijderen, tik op het pictogram van het submenu en selecteer vervolgens Delete Contacts (Contactpersonen verwijderen).
  3. Tik op OK in het bevestigingsvenster.
    De geselecteerde adressen worden verwijderd uit het adresboek.
Contactpersonen in het adresboek bekijken
  opmerking:
U kunt het bewerkingspictogram aantikken om contactgegevens van een individu of groep te bewerken tijdens het bekijken van een adres.
Volg deze stappen om door de individuele adressen en groepen te bladeren:
  1. Tik op het startscherm of het scherm Apps op het bedieningspaneel van de printer en tik op het pictogram van het Adresboek.
  2. Tik op een adres om de contactgegevens te bekijken.