Samsung MFP SL-K3250-K3300, MultiXpress Color MFP SL-X3220-X3280 - instellen van een adresboek via het bedieningspaneel

In dit document staat informatie over het gebruik van de functie Address Book (Adresboek) van de printer. Dit document bevat de volgende onderwerpen:
  opmerking:
U kunt ook SynThru Web ServiceTM gebruiken om de functie Adress book (Adresboek) van de printer te maken en te beheren.
Met het adresboek kunt u vaak gebruikte faxnummers, e-mailadressen, SMB- en FTP-serveradressen in uw printer opslaan en kunt er vanaf uw printer bij. Dit bevat de volgende functies:
  • U kunt er de adresgegevens van maximaal 500 ontvangers in opslaan.
  • Het adresboek maakt groepen aan wanneer het document naar verschillende ontvangers wordt verzonden. Daarnaast kunt u de gegevens die zijn opgeslagen in de groepen in deze verzendlijst op het tabblad Basic (Basis) voor Fax (Faxen), Scan (Scannen), Scan to Email (Naar e-mail scannen), of Scan to Server (Naar server scannen) selecteren.
      opmerking:
    U kunt een contact in een groep opslaan, maar u kunt een groep niet als lid van een andere groep opslaan.
Een afzonderlijk contactpersoon in het adresboek maken of bewerken
U kunt individuele adressen in het adresboek instellen en deze adressen gebruiken wanneer u een e-mail of een faxbericht verstuurt via het bedieningspaneel van de printer of via de SMB- of FTP-server. Dit gedeelte bevat informatie over de volgende onderwerpen:
Contactpersonen van een groep in het adresboek aanmaken of bewerken
In het adresboek kunt u groepen aanmaken en vaak gebruikte contactpersonen beheren. Dit gedeelte bevat informatie over de volgende onderwerpen:
Het adresboek doorzoeken naar een contact
Volg deze stappen om een adres dat is opgeslagen in het adresboek te zoeken:
  1. Raak op het startscherm van het bedieningspaneel het pictogram Machine Setup (Machine-instellingen) aan en selecteer vervolgens Application Settings (Toepassingsinstellingen).
  2. Selecteer eerst de instelling Address Book (Adresboek) en vervolgens de optie All (Alle).
  3. Selecteer een van de volgende adrescategorieën:
    • Alle
    • Individueel
    • Groep
  4. De printer toont een lijst met adressen op basis van de geselecteerde adrescategorie.
      opmerking:
    Om een naam te zoeken, typt u de eerste paar letters van de naam in het vak Input Address (Adres invoeren). U kunt ook op het zoekpictogram tikken.