• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Productspecificaties voor de HP OfficeJet 5220 All-in-One printer (M2U81B)

Productnamen

Modelnaam
HP OfficeJet 5220 All-in-One printer
Productnummer
M2U81B

Wat is inbegrepen en accessoires

Meegeleverd in de doos
HP OfficeJet 5220 All-in-One printer; HP 302 zwarte inktcartridge (ca. 480 pagina's); HP 302 drie-kleuren inktcartridge (ca. 165 pagina's); Flyer over inkt; netsnoer.

Connectiviteit

Poorten
1 Hi-Speed USB 2.0; 1 Wi-Fi 802.11n (dual band)
Draadloze mogelijkheden
Ja

Kopiëren

Instellingen voor kopiëren
Kopiëren in zwart-wit starten; Kopiëren in kleur starten; Aantal kopieën; Dubbelzijdig; Papiersoort; Formaat wijzigen; Kopie identiteitskaart; Lichter/donkerder
Kleurenkopie mogelijk
Ja
Kopieerresolutie
600 x 300 dpi

Omgevingsaspecten

Luchtvochtigheid, buiten bedrijf
20 tot 80% RV niet-condenserend
Temperatuur tijdens opslag (Celsius)
-40 tot 60 °C
Temperatuur tijdens opslag (Fahrenheit)
-40 tot 140 °F
Omgevingsspecificaties
Bespaar maximaal 50% papier met automatisch dubbelzijdig afdrukken. West-Europa: Originele HP 301 cartridges bevatten maximaal 70% vezelhoudend plastic. CISMEA: Originele HP 122 cartridges bevatten maximaal 70% vezelhoudend plastic. Gratis en handige cartridge recycleservice in 48 landen. Meer informatie op http://www.hp.com/recycle

Fax

Fax beschikbaar
Ja, kleur
Faxresolutie in zwart (fijn)
300 x 300 dpi
Faxgeheugen
Maximaal 100 pagina's
Ondersteunde faxtelefoonmodus
Ja
Modem
56 kbps
Snelkiesnummers, maximum aantal
Nee

Geheugen

Geheugen, standaard
256 MB DDR3 opslag
Geheugen, maximaal
256 MB DDR3 opslag

Mobiel afdrukken mogelijk

Mobiele afdrukservices
Gebruikt wireless direct en uw lokale Wi-Fi-verbinding om mobiel afdrukken via HP ePrint, Apple AirPrint en andere oplossingen mogelijk te maken; Mopria-gecertificeerd; Ondersteunt afdrukken vanaf de meeste smartphones en tablets op deze besturingssystemen: Android, iOS, Blackberry, Symbian, Windows 8, Windows RT.

Netwerk

Netwerkprotocollen ondersteund
TCP/IP

Papierverwerking

Invoercapaciteit
Maximaal 100 vellen
Standaardinvoercapaciteit (kaarten)
Maximaal 40 kaarten
Standaardinvoercapaciteit (enveloppen)
Maximaal 10
Uitvoercapaciteit
Maximaal 25 vellen
Ondersteunde mediaformaten (metrisch)
A4; A5; B5; DL; C6; A6
Ondersteunde mediaformaten (VS-standaard)
Letter; Legal; 4 x 6 inch; 5 x 7 in; 8 x 10 in; Nr 10 enveloppen
Mediaformaten, aangepast (metrisch)
76,2 x 127 tot 216 x 594 mm
Mediaformaten, aangepast (VS-standaard)
3 x 5 tot 8,5 x 23,38 in
Mediatypen
Gewoon papier; HP fotopapier; HP mat of Professional mat papier; HP mat presentatiepapier; HP Brochure of Professional papier Glanzend; Ander inkjet fotopapier; Ander inkjetpapier mat; Ander inkjetpapier glanzend; Gewoon papier; Licht/gerecycled
Ondersteund mediagewicht (metrisch)
75 tot 250 g/m
Ondersteund mediagewicht (VS-standaard)
19 tot 64 lb
Afdrukken zonder randen
Ja (maximaal 216 x 297 mm)

Fysieke afmetingen

Maximale afmetingen (b x d x h, metrisch)
445 x 564 x 128 mm
Maximale afmetingen (b x d x h, VS-standaard)
17,5 x 22,2 x 5,03 in (met papierlade en extensie geheel uitgetrokken)
Gewicht (metrisch)
5,41 kg
Gewicht (VS-standaard)
11,92 lb

Stroomvoorziening

Type voedingseenheid
Geïntegreerde universele voedingsmodule
Netadapter
Ingangsspanning: 100 tot 240 V AC (+/- 10%), 50/60 Hz, 0,7 A
Stroomverbruik
14 watt (afdrukken), 3,75 watt (standby), 0,89 watt (slaapstand), 0,11 watt (uit)

Printercartridges

Aantal printercartridges
2 (1 zwart, 1 drie-kleuren - cyaan, magenta, geel)
Vervangende cartridges
F6U66AE HP 302 zwarte originele inktcartridge (ca. 190 pagina's); F6U65AE HP 302 drie-kleuren originele inktcartridge (ca. 165 pagina's); F6U68AE HP 302XL zwarte inktcartridge (ca. 480 pagina's); F6U67AE HP 302XL drie-kleuren originele inktcartridge (ca. 330 pagina's).

Afdrukspecificaties

Dubbelzijdig afdrukken
Automatisch (standaard)
Afdruksnelheid zwart (ISO)
Maximaal 10 ppm
Afdruksnelheid kleur (ISO)
Maximaal 7 ppm
Afdrukresolutie (optimaal)
Maximaal 1200 x 1200 dpi (bij afdrukken vanaf een computer)
Maximum afdrukgebied (metrisch)
215,9 x 355,6 mm
Maximum afdrukgebied (VS-standaard)
8,5 x 14 in
Maandelijkse capaciteit
Maximaal 1250 pagina's
Afdruktalen
HP PCL 3 GUI

Wettelijke specificaties

Veiligheid
IEC 60950 -1:2005+A1:2009+A2:2013/EN 60950-1:2006+A11:2009+A1:2010+A12:2011+A2:2013; IEC 62479:2010/EN 62479:2010; IEC 62311:2007/EN 62311:2008; Radio-apparatuur richtlijn 2014/53/EU met CE-markering (Europa); Overige veiligheidsgoedkeuringen zoals vereist door de verschillende landen.
Elektromagnetische compatibiliteit
CISPR 32:2012 / EN 55032:2012 (Klasse B), CISPR24:2010/EN 55024:2010, EN 301 489-1 v2.1.1: 2017, EN 301 489-17 v3.1.1:2017, EN 61000-3-2:2014, EN 61000-3-3:2013, Radio-apparatuur richtlijn 2014/53/EU met CE-markering (Europa)
Telecomcompatibiliteit (faxfunctie)
Telecom (draadloos): Radio-apparatuur richtlijn 2014/53/EU met CE-markering (Europa); EN 300 328 V2.1.1; EN 301 893 V 1.8.1 en V2.1.0 (nummer aangemelde instantie: A104712); overige telecomgoedkeuringen zoals vereist door de verschillende landen

Scannen

Scantechnologie
Contact Image Sensor (CIS)
Scansnelheid (normaal)
3 ppm. (kleur), 7 ppm (zwart-wit)
Scanresolutie hardware
Maximaal 1200 x 1200 dpi
Niveaus grijswaarden
256
Twain-versie
Versie 2.1
Maximum scanformaat flatbed (metrisch)
216 x 297 mm
Maximaal scanformaat flatbed (VS-standaard)
8,5 x 11,69 in
Scanoptie (ADF)
Nee

Systeemvereisten

Minimale systeemvereisten voor Windows
Windows 10, 8, 7: 1 GHz 32-bits (x86) of 64-bits (x64) processor, 2 GB beschikbare harde-schijfruimte, CD-/ DVD-station of internetverbinding, USB-poort, Microsoft Internet Explorer. Windows Vista (alleen 32-bits): 800 MHz 32-bits (x86) processor, 2 GB beschikbare harde-schijfruimte, CD-/ DVD-station of internetverbinding, USB-poort, Microsoft Internet Explorer 8. Windows XP SP3 of hoger (alleen 32-bits): elke compatibele processor van Intel Pentium II, Celeron of 233 MHz, 850 MB beschikbare harde-schijfruimte, CD-/DVD-station of internetverbinding, USB-poort, Internet Explorer 8.
Aanbevolen systeemvereisten voor Windows
Windows 10, 8, 7: 1 GHz 32-bits (x86) of 64-bits (x64) processor, 2 GB beschikbare harde-schijfruimte, CD-/ DVD-station of internetverbinding, USB-poort, Microsoft Internet Explorer. Windows Vista (alleen 32-bits): 800 MHz 32-bits (x86) processor, 2 GB beschikbare harde-schijfruimte, CD-/ DVD-station of internetverbinding, USB-poort, Microsoft Internet Explorer 8. Windows XP SP3 of hoger (alleen 32-bits): elke compatibele processor van Intel Pentium II, Celeron of 233 MHz, 850 MB beschikbare harde-schijfruimte, CD-/DVD-station of internetverbinding, USB-poort, Internet Explorer 8.
Minimale systeemvereisten voor Macintosh
Mac OS X v10.12 (Sierra), v10.11 (EI Capitan), v10.10 (Yosemite); 1 GB harde schijf; Toegang tot internet
Aanbevolen systeemvereisten voor Macintosh
Mac OS X v10.12 (Sierra), v10.11 (El Capitan), v10.10 (Yosemite); 1 GB harde schijf; Toegang tot internet
Compatibele netwerkbesturingssystemen
Windows 10, 8, 7, Vista, XP SP3 of hoger (alleen 32-bits), Windows Server 2008 R2 en hoger (via het opdrachtregelinstallatieprogramma), Mac OS X v10.12 (Sierra), v10.11 (El Capitan), v10.10 (Yosemite)

Garantie

Garantie
Eén jaar hardwaregarantie