• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Productspecificaties voor de HP ENVY 5032 All-in-One printer (M2U94B)

Productnamen
Modelnaam
HP ENVY 5032 All-in-One printer
Productnummer
M2U94B
Wat is inbegrepen en accessoires
Meegeleverd in de doos
HP ENVY 5032 All-in-One printer; HP 304 zwarte originele inktcartridge (ca. 120 pagina's); HP 304 drie-kleuren originele inktcartridge (ca. 100 pagina's); Flyer over inkt; netsnoer.
Connectiviteit
Poorten
1 Hi-Speed USB 2.0; 1 Wi-Fi 802.11b/g/n (dual band)
Draadloze mogelijkheden
Ja
Kopiëren
Instellingen voor kopiëren
Start kopiëren zwart, Start kopiëren kleur, aantal kopieën, 2-zijdig, papiersoort, formaat aanpassen, kopie identiteitskaart, lichter/donkerder
Kleurenkopie mogelijk
Ja
Kopieerresolutie
600 x 300 dpi
Omgevingsaspecten
Luchtvochtigheid, buiten bedrijf
20 tot 80% RV niet-condenserend
Temperatuur tijdens opslag (Celsius)
-40 tot 60 °C
Temperatuur tijdens opslag (Fahrenheit)
-40 tot 140 °F
Omgevingsspecificaties
Bespaar maximaal 50% papier met automatisch dubbelzijdig afdrukken. West-Europa: Originele HP 301 cartridges bevatten maximaal 70% vezelhoudend plastic. CISMEA: Originele HP 122 cartridges bevatten maximaal 70% vezelhoudend plastic. Gratis en handige cartridge recycleservice in 48 landen http://www.hp.com/recycle
Fax
Modem
56 kbps
Geheugen
Geheugen
256 MB DDR3L geheugen
Maximumgeheugen
256 MB DDR3L geheugen
Mobiel afdrukken mogelijk
Mobiele afdrukservices
Gebruikt wireless direct en uw lokale Wi-Fi-verbinding om mobiel afdrukken via HP ePrint, Apple AirPrint en andere oplossingen mogelijk te maken; Mopria-gecertificeerd; Ondersteunt afdrukken vanaf de meeste smartphones en tablets op deze besturingssystemen: Android, iOS, Blackberry, Symbian, Windows 8, Windows RT.
Netwerk
Netwerkprotocollen ondersteund
TCP/IP
Papierverwerking
Invoercapaciteit
Maximaal 100 vellen
Standaardinvoercapaciteit (kaarten)
Maximaal 40 kaarten
Standaardinvoercapaciteit (enveloppen)
Maximaal 10 enveloppen
Uitvoercapaciteit
Maximaal 25 vellen
Ondersteunde mediaformaten (metrisch)
A4; A5; B5; DL; C6; A6
Ondersteunde mediaformaten (VS-standaard)
Letter, Legal, 4 x 5 inch, 4 x 6 inch, 5 x 7 inch, 8 x 10 inch, nr. 10 enveloppen
Mediaformaten, aangepast (metrisch)
Enkelzijdig: 76,2 x 127 mm tot 216 x 594 mm; Dubbelzijdig: 76,2 x 127 mm tot 216 x 594 mm
Mediaformaten, aangepast (VS-standaard)
Enkelzijdig: 3 x 5 in tot 8,5 x 23,38 in; Dubbelzijdig: 3 x 5 in tot 8,5 x 23,38 in
Mediatypen
Gewoon papier; HP fotopapier; HP mat Brochure- of Professional-papier; HP mat presentatiepapier; HP glanzend brochurepapier of Professional-papier; Ander fotopapier voor inkjetprinter; Ander mat papier voor inkjetprinter; Andere glanzend papier inkjetprinter; Gewoon papier; Licht/gerecycled
Ondersteund mediagewicht (metrisch)
64 tot 90 g/m
Ondersteund mediagewicht (VS-standaard)
16,4 tot 22 lb
Afdrukken zonder randen
Ja (maximaal 216 x 297 mm)
Fysieke afmetingen
Maximale afmetingen (b x d x h, metrisch)
445 x 564 x 128 mm
Maximale afmetingen (b x d x h, VS-standaard)
17,5 x 22,2 x 5 in
Gewicht (metrisch)
5,41 kg
Gewicht (VS-standaard)
11,92 lb
Stroomvoorziening
Energiebesparende technologie
HP Auto-Off technologie
Type voedingseenheid
Geïntegreerde universele voedingsmodule
Voeding
Ingangsspanning: 100 tot 240 V (± 10%), 50/60 Hz (± 3 Hz)
Stroomverbruik
13,95 watt (tijdens afdrukken), 3,60 watt (gereed), 0,93 watt (slaapstand), 0,20 watt (uit)
Printercartridges
Aantal printercartridges
2 (1 zwart, 1 drie-kleuren - cyaan, magenta, geel)
Vervangende cartridges
N9K06AE HP 304 zwart originele Advantage inktcartridge (ca. 120 pagina's); N9K05AE HP 304 drie-kleuren originele Advantage inktcartridge (ca. 100 pagina's); N9K08AE 304XL zwarte originele HP Advantage inktcartridge met hoge capaciteit (ca. 300 pagina's); N9K07AE 304XL drie-kleuren originele HP Advantage inktcartridge met hoge capaciteit (ca. 300 pagina's)
Afdrukspecificaties
Afdruktechnologie
HP Thermal Inkjet
Dubbelzijdig afdrukken
Automatisch
Afdruksnelheid zwart (ISO)
Maximaal 15 ppm
Afdruksnelheid kleur (ISO)
Maximaal 10 ppm
Afdrukresolutie (optimaal)
Tot 4800 x 1200 dpi geoptimaliseerd in kleur (op geselecteerd HP fotopapier bij printen en Afdrukken in Max dpi vanaf een computer)
Maximum afdrukgebied (metrisch)
209,9 x 349,6 mm
Maximum afdrukgebied (VS-standaard)
8,26 x 13,76 in
Maandelijkse capaciteit
Maximaal 1000 pagina's
Afdruktalen
HP PCL 3 GUI
Wettelijke specificaties
Voorgeschreven modelnummer
SDGOB-1612
Scannen
Scantechnologie
CIS
Scanresolutie hardware
Tot 1200 dpi
Niveaus grijswaarden
256
Scanopties (ADF)
Enkelzijdig
Maximum scanformaat flatbed (metrisch)
216 x 297 mm
Maximaal scanformaat flatbed (VS-standaard)
8,5 x 11,69 in
Maximum scanformaat automatische documentinvoer (metrisch)
216 x 356 mm
Maximum scanformaat automatische documentinvoer (VS-standaard)
8,5 x 14 in
Twain-versie
Versie 2.1
Systeemvereisten
Minimale systeemvereisten voor Windows
Microsoft Windows 10, 8, 7: 1 GHz 32-bits (x86) of 64-bits (x64) processor, 2 GB beschikbare harde-schijfruimte, CD-/ DVD-station of internetverbinding, USB-poort, Microsoft Internet Explorer. Windows Vista: 800 MHz 32-bits (x86) processor, 2 GB beschikbare harde-schijfruimte, CD-/ DVD-station of internetverbinding, USB-poort, Microsoft Internet Explorer 8. Windows XP SP3 of hoger (alleen 32-bits): elke compatibele processor van Intel Pentium II, Celeron of 233 MHz, 850 MB beschikbare vaste schijfruimte, cd-rom-/dvd-station of internetverbinding, USB-poort, Internet Explorer 8. Windows Vista x64 is verwijderd uit de ondersteuning op de CD- en webpakketten. Ondersteuning voor Windows Server wordt verleend via het command-line installatieprogramma en ondersteunt Win Server 2008 R2 en hoger.
Aanbevolen systeemvereisten voor Windows
Windows 10, 8, 7: 1 GHz 32-bits (x86) of 64-bits (x64) processor, 2 GB beschikbare harde-schijfruimte, CD-/ DVD-station of internetverbinding, USB-poort, Microsoft Internet Explorer. Windows Vista (alleen 32-bits): 800 MHz 32-bits (x86) processor, 2 GB beschikbare harde-schijfruimte, CD-/ DVD-station of internetverbinding, USB-poort, Microsoft Internet Explorer 8. Windows XP SP3 of hoger (alleen 32-bits): elke compatibele processor van Intel Pentium II, Celeron of 233 MHz, 850 MB beschikbare harde-schijfruimte, CD-/DVD-station of internetverbinding, USB-poort, Internet Explorer 8.
Minimale systeemvereisten voor Macintosh
Mac OS X v10.11 (El Capitan), OS X v10.10 (Yosemite), v10.9 Mavericks, 1 GB harde schijfruimte; Toegang tot internet; USB
Aanbevolen systeemvereisten voor Macintosh
Mac OS X Lion, Mountain Lion, Mavericks; Intel Core Processor; 1 GB HD; CD-ROM/DVD of internet; USB
Compatibele netwerkbesturingssystemen
Windows 10 (32-bits en 64-bits), Windows 8 (32-bits en 64-bits), Windows 7 (32-bits en 64-bits), Windows Vista (32-bits en 64-bits), Windows XP (32-bits) (Professional- en Home-versies); Mac OS X v 10.8, v 10.9 of v 10.10; Linux (zie http://hplipopensource.com/hplip-web/index.html voor meer informatie).
Besturingssysteem (ondersteund, noot)
Windows 10 (32-bits en 64-bits), Windows 8 (32-bits en 64-bits), Windows 7 (32-bits en 64-bits), Windows Vista (32-bits en 64-bits), Windows XP (32-bits) (Professional- en Home-versies); Mac OS X v 10.8, v 10.9 of v 10.10; Linux (zie http://hplipopensource.com/hplip-web/index.html voor meer informatie).
Garantie
Garantie
Eén jaar hardwaregarantie