Productspecificaties voor de HP ENVY 6220 All-in-One fotoprinter (K7G21B)

Productnamen
Modelnaam
HP ENVY 6220 All-in-One fotoprinter
Productnummer
K7G21B
Wat is inbegrepen en accessoires
Meegeleverd in de doos
HP ENVY 6220 All-in-One fotoprinter; HP 303 A zwarte installatiecartridge (ca. 200 pagina's); HP 303 A driekleureninstallatiecartridge (ca. 165 pagina's); Flyer met inktwaarschuwingen; netsnoer; installatiekaart; installatiegids; mediapakket
Connectiviteit
Poorten
1 USB 2.0-client; 1 Wi-Fi 802.11 b/g/n, dual-band Wi-Fi 2,4/5 Ghz; BLE
Voorzieningen voor draadloze communicatie
Ja, ingebouwd dual-band Wi-Fi 802.11 b/g/n
Kopiëren
Kleurenkopie mogelijk
Ja
Maximum aantal kopieën
Maximaal 50 kopieën
Kopieersnelheid zwart (concept, A4)
Maximaal 21 cpm
Kopieerresolutie
600 x 600 dpi
Omgevingsaspecten
Akoestische drukemissies
6,1 B (A) (zwart-wit, enkelzijdig, normale afdrukmodus met 8 ppm)
Akoestische drukemissies
53 dB (A) (zwart-wit, enkelzijdig, normale afdrukmodus A4 met 8 ppm)
Luchtvochtigheidsbereik
20 tot 80% RH
Luchtvochtigheidsbereik, buiten bedrijf
10 tot 90% RH (niet-condenserend)
Aanbevolen bedrijfstemperatuur (Celsius)
15 tot 32 °C
Aanbevolen bedrijfstemperatuur (Fahrenheit)
41 tot 95 °F
Temperatuur tijdens opslag (Celsius)
-40 tot 60 °C
Temperatuur tijdens opslag (Fahrenheit)
-40 tot 140 °F
Geheugen
Geheugen
256 MB DDR3
Compatibiliteit voor geheugenkaarten
Nee
Mobiel afdrukken mogelijk
Mobiele afdrukservices
HP ePrint; Apple AirPrint; Mopria-gecertificeerd; Afdrukken via Wireless Direct
Netwerk
Netwerkprotocollen ondersteund
IPv4, IPv6, Bonjour, Custom Raw Port/Port9100, mDNS, Embedded Web Server, Wireless Network Supported,SLP, WS-Print, Wireless b/g/n, WEP/WPA (AES), SNMP, Internet Printing Protocol, Bluetooth LE
Papierverwerking
Invoercapaciteit
Maximaal 125 vel
Standaardinvoercapaciteit (kaarten)
Maximaal 40 kaarten
Standaardinvoercapaciteit (enveloppen)
Maximaal 5
Standaard invoercapaciteit (transparanten)
Maximaal 40 vel
Standaard invoercapaciteit (tweede lade)
Maximaal 15 vel
Uitvoercapaciteit
Maximaal 25 vel
Ondersteunde mediaformaten (metrisch)
A4; A5; B5; DL; C6; A6
Ondersteunde mediaformaten (VS-standaard)
Letter, Legal, 4 x 5 inch, 4 x 6 inch, 5 x 7 inch, 8 x 10 inch, nr. 10 enveloppen
Mediaformaten, aangepast (metrisch)
97,79 x 215 tot 127 x 355 mm
Mediaformaten, aangepast (VS-standaard)
3,85 x 8,5 tot 5 x 14 inch
Mediatypen
Gewoon papier; HP fotopapier; HP mat brochurepapier of professioneel papier; HP mat presentatiepapier; HP glanzend brochurepapier of professioneel papier; Ander fotopapier voor inkjetprinter; Ander mat papier voor inkjetprinter; Ander glanzend papier voor inkjetprinter, gewoon papier, licht/gerecycled
Ondersteund mediagewicht (metrisch)
70 tot 90 g/m²
Ondersteund mediagewicht (VS-standaard)
18 tot 23 lb
Afdrukken zonder randen
Ja (tot 8,5 x 11 inch, 216 x 297 mm)
Papierverwerking - ADF
Capaciteit voor automatische documentinvoer
Geen ADF
Papierverwerking - duplexer
Mediaformaten, dubbelzijdig (VS-standaard)
Letter, Executive (alle medialengten tussen 5,5 en 12,2 inch)
Fysieke afmetingen
Maximale afmetingen (b x d x h, metrisch)
453,5 x 503,5 x 159,2 mm
Maximale afmetingen (b x d x h, VS-standaard)
6,34 x 17,87 x 16,14 inch
Gewicht (metrisch)
6,70 kg
Gewicht (VS-standaard)
14,74 lb
Stroomvoorziening
Energiebesparende technologie
HP Auto-off technologie
Type voedingseenheid
Geïntegreerde universele voedingsmodule
Voeding
Ingangsspanning: 100 tot 240 V (± 10%), 50/60 Hz (± 3 Hz)
Stroomverbruik
13,95 watt (tijdens afdrukken), 3,60 watt (gereed), 0,93 watt (slaapstand), 0,20 watt (uit)
Printercartridges
Aantal printercartridges
2:1 zwart, 1 driekleuren (cyaan, magenta, geel)
Vervangende cartridges
HP 303 zwarte inktcartridge (ca. 200 pagina's); HP 303 driekleureninktcartridge (ca. 165 pagina's); HP 303 XL zwarte inktcartridge (ca. 600 pagina's); HP 303 XL driekleureninktcartridge (ca. 415 pagina's). Gemiddelde opbrengst gebaseerd op ISO/IEC 24711 of HP testmethode bij continu afdrukken. De werkelijke opbrengst kan aanzienlijk variëren, afhankelijk van de inhoud van de afgedrukte pagina's en andere factoren. Meer informatie is beschikbaar op http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies
Opmerking SureSupply
HP SureSupply waarschuwt u wanneer u een printercartridge moet vervangen en toont waar u deze in uw buurt of via internet kunt kopen. Ga naar http://www.hp.com/learn/suresupply voor meer informatie. Alleen beschikbaar in combinatie met originele HP producten; Toegang tot internet vereist.
Afdrukspecificaties
Afdruktechnologie
HP Thermal Inkjet
Dubbelzijdig afdrukken
Automatisch
Afdruksnelheid zwart (ISO)
Maximaal 14 ppm
Afdruksnelheid kleur (ISO)
Maximaal 9 ppm
Afdrukresolutie (optimaal)
Maximaal 1200 x 1200 dpi (bij afdrukken vanaf een computer)
Maximum afdrukgebied (metrisch)
209,9 x 349,6 mm
Maximum afdrukgebied (VS-standaard)
8,26 x 13,76 inch
Maandelijkse capaciteit
Maximaal 1000 pagina's
Scannen
Scantechnologie
CIS
Scanresolutie hardware
Tot 1200 dpi
Niveaus grijswaarden
256
Scanopties (ADF)
Geen ADF
Maximaal scanformaat flatbed (metrisch)
216 x 297 mm
Maximaal scanformaat flatbed
8,5 x 11,69 inch
Twain-versie
Versie 2.1
Systeemvereisten
Minimale systeemvereisten voor Windows
Windows 10, 8, 7: 1GHz 32-bits (x86) of 64-bits (x64) processor, 2 GB vrije schijfruimte, cd-rom-/dvd-station of internetverbinding, USB-poort, Microsoft Internet Explorer. Windows Vista (alleen 32-bits): elke compatibele processor van Intel Pentium II, Celeron of 233 MHz, 850 MB vrije schijfruimte, cd-rom-/dvd-station of internetverbinding, USB-poort, Internet Explorer 8. elke compatibele processor van Intel Pentium II, Celeron of 233 MHz, 850 MB vrije schijfruimte, cd-rom-/dvd-station of internetverbinding, USB-poort, Internet Explorer 8.
Aanbevolen systeemvereisten voor Windows
Windows 10, 8, 7: 1GHz 32-bits (x86) of 64-bits (x64) processor, 2 GB vrije schijfruimte, cd-rom-/dvd-station of internetverbinding, USB-poort, Microsoft Internet Explorer. Windows Vista (alleen 32-bits): elke compatibele processor van Intel Pentium II, Celeron of 233 MHz, 850 MB vrije schijfruimte, cd-rom-/dvd-station of internetverbinding, USB-poort, Internet Explorer 8. elke compatibele processor van Intel Pentium II, Celeron of 233 MHz, 850 MB vrije schijfruimte, cd-rom-/dvd-station of internetverbinding, USB-poort, Internet Explorer 8.
Minimale systeemvereisten voor Macintosh
Mac OS X v10.12 (Sierra), v10.11 (EI Capitan), v10.10 (Yosemite); 1 GB harde schijf; Internettoegang
Aanbevolen systeemvereisten voor Macintosh
Mac OS X v10.12 (Sierra), v10.11 (El Capitan), v10.10 (Yosemite); 1 GB harde schijf; Internettoegang
Compatibele netwerkbesturingssystemen
Windows 10, 8, 7, Vista, XP SP3 of hoger (alleen 32-bits), Windows Server 2008 R2 en hoger (via het opdrachtregelinstallatieprogramma), Mac OS X v10.12 (Sierra), v10.11 (El Capitan), v10.10 (Yosemite)
Garantie
Garantie
Eén jaar hardwaregarantie