Productspecificaties voor de HP ENVY 7830 All-in-One fotoprinter (Y0G50B)

Productnamen
Modelnaam
HP ENVY 7830 All-in-One fotoprinter
Productnummer
Y0G50B
Wat is inbegrepen en accessoires
Meegeleverd in de doos
HP ENVY 7830 All-In-One fotoprinter; HP 64 zwarte inktcartridge (ca. 200 pagina's); HP 64 driekleureninktcartridge (ca. 165 pagina's); Flyer met inktwaarschuwingen; Netsnoer; Installatiekaart; Installatiegids; Mediapakket
Connectiviteit
Poorten
1 USB 2.0-client en 1 USB-host (voor thumbdrive); 1 Wi-Fi 802.11 b/g/n; 1 Ethernet; 1 RJ-11 (Fax), dual-band Wi-Fi 2,4/5 Ghz, BLE, SD-kaartslot
Voorzieningen voor draadloze communicatie
Ja, ingebouwd Ethernet, dual-band Wi-Fi 802.11 b/g/n
Kopiëren
Kleurenkopie mogelijk
Ja
Maximum aantal kopieën
Maximaal 50 kopieën
Kopieersnelheid zwart (concept, A4)
Maximaal 21 cpm
Kopieerresolutie
600 x 600 dpi
Omgevingsaspecten
Akoestische drukemissies
6,2 B (A) (zwart-wit, enkelzijdig, normale afdrukmodus met 9 ppm)
Akoestische drukemissies
57 dB (A) (zwart-wit, enkelzijdig, normale afdrukmodus A4 met 10 ppm)
Luchtvochtigheidsbereik
20 tot 80% RH
Luchtvochtigheidsbereik, buiten bedrijf
10 tot 90% RH (niet-condenserend)
Aanbevolen bedrijfstemperatuur (Celsius)
15 tot 30 °C
Aanbevolen bedrijfstemperatuur (Fahrenheit)
59 tot 86 °F
Temperatuur tijdens opslag (Celsius)
-40 tot 60 °C
Temperatuur tijdens opslag (Fahrenheit)
-40 tot 140 °F
Fax
Fax beschikbaar
Ja, kleur
Faxfuncties
Handset niet beschikbaar
Faxresolutie, zwart (beste)
Maximaal 300 x 311 dpi
Faxgeheugen
Tot 100 pagina's in zwart-wit
Ondersteunde telefoonhandset
Nee
Ondersteunde faxtelefoonmodus
Ja
Faxsnelkiesnummers, maximum aantal
Maximaal 120 nummers
Geheugen
Geheugen
256 MB DDR3
Compatibiliteit voor geheugenkaarten
Secure Digital
Mobiel afdrukken mogelijk
Mobiele afdrukservices
HP ePrint; Apple AirPrint; Mopria-gecertificeerd; Afdrukken via Wireless Direct
Netwerk
Netwerkprotocollen ondersteund
IPv4, IPv6, Bonjour, Custom Raw Port/Port9100, mDNS, Embedded Web Server, Wireless Network Supported,SLP, WS-Print, Wireless b/g/n, WEP/WPA (AES), SNMP, Internet Printing Protocol, Bluetooth LE
Papierverwerking
Invoercapaciteit
Maximaal 125 vel
Standaardinvoercapaciteit (kaarten)
Maximaal 40 kaarten
Standaardinvoercapaciteit (enveloppen)
Maximaal 5 enveloppen
Standaard invoercapaciteit (transparanten)
Maximaal 40 vel
Standaard invoercapaciteit (tweede lade)
Maximaal 15 vel
Uitvoercapaciteit
Maximaal 25 vel
Ondersteunde mediaformaten (metrisch)
A4; A5; B5; DL; C6; A6
Ondersteunde mediaformaten (VS-standaard)
Letter; Legal; 4 x 6 inch; 5 x 7 inch; 8 x 10 inch; Nr 10 enveloppen
Mediaformaten, aangepast (metrisch)
97,79 x 215 tot 127 x 355 mm
Mediaformaten, aangepast (VS-standaard)
3,85 x 8,46 tot 5 x 13,97 inch
Mediatypen
Gewoon papier; HP fotopapier; HP mat brochurepapier of professioneel papier; HP mat presentatiepapier; HP glanzend brochurepapier of professioneel papier; Ander fotopapier voor inkjetprinter; Ander mat papier voor inkjetprinter; Ander glanzend papier voor inkjetprinter, gewoon papier, licht/gerecycled
Ondersteund mediagewicht (metrisch)
70 tot 90 g/m²
Ondersteund mediagewicht (VS-standaard)
18 tot 23 lb
Afdrukken zonder randen
Ja (tot 216 x 297 mm)
Papierverwerking - ADF
Capaciteit voor automatische documentinvoer
Standaard, 35 vellen
Fysieke afmetingen
Maximale afmetingen (b x d x h, metrisch)
453,5 x 502,8 x 193,2 mm
Maximale afmetingen (b x d x h, VS-standaard)
17,85 x 19,79 x 7,60 in (met papierlade en extensie geheel uitgetrokken)
Gewicht (metrisch)
7,60 kg
Gewicht (VS-standaard)
16,75 lb
Stroomvoorziening
Energiebesparende technologie
HP Auto-off technologie
Type voedingseenheid
Geïntegreerde universele voedingsmodule
Voeding
Ingangsspanning: 100 tot 240 V (± 10%), 50/60 Hz (± 3 Hz)
Stroomverbruik
13,95 watt (tijdens afdrukken), 3,60 watt (gereed), 0,93 watt (slaapstand), 0,20 watt (uit)
Printercartridges
Aantal printercartridges
2: 1 zwart, 1 driekleuren (cyaan, magenta, geel)
Vervangende cartridges
T6N02AE HP 303 zwarte inktcartridge (ca. 200 pagina's); T6N01AE HP 303 driekleureninktcartridge (ca. 165 pagina's); T6N04AE HP 303XL zwarte inktcartridge (ca. 600 pagina's); T6N03AE HP 303XL driekleureninktcartridge (ca. 415 pagina's)
Afdrukspecificaties
Afdruktechnologie
HP Thermal Inkjet
Dubbelzijdig afdrukken
Automatisch
Afdruksnelheid zwart (ISO)
Maximaal 15 ppm
Afdruksnelheid kleur (ISO)
Maximaal 10 ppm
Afdrukresolutie (optimaal)
Maximaal 1200 x 1200 dpi (bij afdrukken vanaf een computer)
Maximum afdrukgebied (metrisch)
209,9 x 349,6 mm
Maximum afdrukgebied (VS-standaard)
8,3 x 13,8 inch
Maandelijkse capaciteit
Maximaal 1000 pagina's
Afdruktalen
HP PCL 3 GUI
Scannen
Scantechnologie
CIS
Scanresolutie hardware
Tot 1200 dpi
Niveaus grijswaarden
256
Scanopties (ADF)
Enkelzijdig
Maximaal scanformaat flatbed (metrisch)
216 x 297 mm
Maximaal scanformaat flatbed (VS-standaard)
8,5 x 11,7 inch
Maximaal scanformaat automatische documentinvoer (metrisch)
216 x 356 mm
Maximaal scanformaat automatische documentinvoer (VS-standaard)
8,5 x 14 inch
Twain-versie
Versie 2.1
Systeemvereisten
Minimale systeemvereisten voor Windows
Microsoft Windows 10, 8.1, 8, 7: 1GHz 32-bits (x86) of 64-bits (x64) processor, 2 GB vrije schijfruimte, cd-rom-/dvd-station of internetverbinding, USB-poort, Microsoft Internet Explorer. Windows Vista: elke compatibele processor van Intel Pentium II, Celeron of 233 MHz, 850 MB vrije schijfruimte, cd-rom-/dvd-station of internetverbinding, USB-poort, Internet Explorer 8. elke compatibele processor van Intel Pentium II, Celeron of 233 MHz, 850 MB vrije schijfruimte, cd-rom-/dvd-station of internetverbinding, USB-poort, Microsoft Internet Explorer 8. Windows Vista x64 wordt niet meer ondersteund op de cd en webpakketten. Ondersteuning voor Windows Server wordt geboden via het opdrachtregelinstallatieprogramma en ondersteunt Win Server 2008 R2 en hoger.
Aanbevolen systeemvereisten voor Windows
Windows 10, 8.1, 8, 7: 1GHz 32-bits (x86) of 64-bits (x64) processor, 2 GB vrije schijfruimte, cd-rom-/dvd-station of internetverbinding, USB-poort, Microsoft Internet Explorer. Windows Vista (alleen 32-bits): elke compatibele processor van Intel Pentium II, Celeron of 233 MHz, 850 MB vrije schijfruimte, cd-rom-/dvd-station of internetverbinding, USB-poort, Internet Explorer 8. elke compatibele processor van Intel Pentium II, Celeron of 233 MHz, 850 MB vrije schijfruimte, cd-rom-/dvd-station of internetverbinding, USB-poort, Internet Explorer 8.
Minimale systeemvereisten voor Macintosh
OS X v10.12 (Sierra), v10.11 (El Capitan), v10.10 (Yosemite), 1 GB vrije schijfruimte, internet
Aanbevolen systeemvereisten voor Macintosh
Mac OS X (Lion), (Mountain Lion), (Mavericks); Intel Core-processor; 1 GB vrije schijfruimte; Cd-rom/dvd of internet; USB
Compatibele netwerkbesturingssystemen
Windows 10 (32/64-bits), Windows 8.1 (32/64-bits), Windows 8 (32/64-bits), Windows 7 (32/64-bits), Windows Vista (32/64-bits), Windows XP (32-bit) (Professional- en Home-versies); Mac OS X v10.10, v10.9 of v10.8; Linux (zie http://hplipopensource.com/hplip-web/index.html voor meer informatie).
Garantie
Garantie
Eén jaar hardwaregarantie