Samsung Xpress SL-M2835 - Informatie over de status-LED's

De kleur van de status-LED geeft de status van de printer aan.
opmerking:
  • Afhankelijk van het model of het land kunnen sommige LED's ontbreken.
  • Om de fout op te lossen, bekijkt u het foutbericht en de instructies in het gedeelte met oplossingen.
  • U kunt de fout oplossen volgens de aanwijzingen in het venster van het Samsung Printer Status programma.
Als het probleem zich blijft voordoen, neemt u contact op met de klantenondersteuning van HP.

Status-LED's

Status
Omschrijving
Status-LED
Uit
De printer is offline.
De energiebesparende modus van de printer is ingeschakeld.
Groen
Knipperend
Als de LED langzaam knippert, ontvangt de printer gegevens van de computer.
Als de LED snel knippert, worden er gegevens afgedrukt.
Aan
De printer is online en kan worden gebruikt.
Rood
Knipperend
Er is een kleine fout opgetreden en de printer wacht tot de fout is opgelost. Zodra het probleem is opgelost, wordt de taak hervat door de printer.
Aan
De klep is geopend. Sluit de klep.
De lade bevat geen papier wanneer er gegevens worden ontvangen of moeten worden afgedrukt. Plaats papier in de lade.
De printer is gestopt vanwege een ernstige fout. Zet de printer uit en weer aan en start de afdruktaak opnieuw. Als het probleem zich blijft voordoen, neemt u contact op met de klantenondersteuning van HP.
Het einde van de geschatte levensduur van de cartridge van de belichtingseenheid is bijna bereikta. U wordt aangeraden de belichtingseenheid te vervangen. Zie De belichtingseenheid vervangen.
Oranje
Knipperend
De firmware wordt bijgewerkt.
Aan
Er is een papierstoring is opgetreden. Zie Papierstoringen oplossen.
a. Wanneer het einde van de levensduur van de belichtingseenheid is bereikt, stopt de printer met afdrukken. Kies ervoor om te stoppen met afdrukken of om door te gaan met afdrukken. Klik in de SyncThru™-webservice op Settings (Instellingen) > Printer Settings (Printerinstellingen) > System (Systeem) > Setup > Supplies Management (Benodigdheden beheren) >Imaging Unit Stop (Belichtingseenheid stoppen), of klik in Samsung Easy Printer Manager op Device Settings (Apparaatinstellingen) > System (Systeem) > Supplies Management (Benodigdheden beheren) > Imaging Unit Stop (Belichtingseenheid stoppen). Als u deze optie uitschakelt en doorgaat met afdrukken, kan de printer beschadigd raken.

Toner-LED, WPS-LED, aan/uit-lampje en Eco-LED

Status
Omschrijving
Toner-LED
Oranje
Knipperend
De cartridge bevat nog maar een kleine hoeveelheid toner. Het einde van de geschatte levensduur van de toner is bijna bereikt. Tref voorbereidingen om de tonercartridge te vervangen. De afdrukkwaliteit kan tijdelijk worden verbeterd door de tonercartridge te schudden. Zie Toner opnieuw verdelen.
Aan
Het einde van de geschatte levensduur van een tonercartridge is bijna bereikta. U wordt aangeraden de tonercartridge te vervangen. Zie De tonercartridge vervangen.
Uit
Alle tonercartridges hebben de normale capaciteit.
WPS-LEDb
Blauw
Knipperend
De printer maakt verbinding met een draadloos netwerk.
Aan
De printer is verbonden met een draadloos netwerk. Zie Draadloos netwerk instellen.
Uit
De verbinding met een draadloos netwerk is verbroken.
Aan/uit-lampje
Blauw
Aan
De energiebesparende modus van de printer is ingeschakeld.
Uit
De printer staat in de modus Gereed of de printer is uitgeschakeld.
Eco-LED
Groen
Aan
De Eco-modus is ingeschakeld. Zie Economisch afdrukken.
Uit
De Eco-modus is uitgeschakeld.
a. De geschatte levensduur van de tonercartridge geeft de gemiddelde capaciteit voor afdrukken aan. Dit is in overeenstemming met ISO/IEC 19752. Het aantal pagina's kan worden beïnvloed door de werkomgeving, het afdrukinterval, afbeeldingen, het soort afdrukmateriaal en het formaat van het afdrukmateriaal. Er kan nog wat toner in de cartridge achterblijven, zelfs als de oranje LED brandt en de printer stopt met afdrukken.
b. Alleen voor draadloze modellen. Raadpleeg de functies per model.