Samsung MultiXpress MFP SL-K2200 - Informatie over de status-LED's

De kleur van de status-LED geeft de status van de printer aan.
  opmerking:
  • Afhankelijk van het model of het land kunnen sommige LED's ontbreken.
  • Om de fout op te lossen, bekijkt u het foutbericht en de instructies in het gedeelte met oplossingen.
  • U kunt de fout oplossen volgens de aanwijzingen in het venster van het Samsung Printer Status programma.
Als het probleem zich blijft voordoen, neemt u contact op met de klantenondersteuning van HP.
Status-LED's
LED
Status
Omschrijving
Status
Uit
De printer is offline.
De energiebesparende modus van de printer is ingeschakeld.
Groen
Knipperend
Als de LED knippert, worden er gegevens ontvangen of afgedrukt.
Aan
De printer is online en kan worden gebruikt.
Rood
Knipperend
Er is een kleine fout opgetreden en de printer wacht tot de fout is opgelost. Lees het bericht op het display. Zodra het probleem is opgelost, wordt de taak hervat door de printer.
De cartridge bevat nog maar een kleine hoeveelheid toner. Het einde van de geschatte levensduur van de tonercartridgea is bijna bereikt. Tref voorbereidingen om de tonercartridge te vervangen. De afdrukkwaliteit kan tijdelijk worden verbeterd door de tonercartridge te schuddenb. Zie Toner opnieuw verdelen.
Aan
Het einde van de geschatte levensduur van een tonercartridge is bijna bereikta. U wordt aangeraden de tonercartridge te vervangen. Zie De tonercartridge vervangen.
De klep is geopend. Sluit de klep.
De lade bevat geen papier. Plaats papier in de lade.
De printer is gestopt vanwege een ernstige fout. Raadpleeg het display. Zie Berichten op het display.
Er is een papierstoring is opgetreden. Zie Papierstoringen oplossen.
Het einde van de geschatte levensduur van de cartridge van de belichtingseenheid is bijna bereiktc. U wordt aangeraden de tonercartridge te vervangen.
Aan/Uit/Activeren
Blauw
Aan
De energiebesparende modus van de printer is ingeschakeld.
Uit
De printer staat in de modus Gereed of de printer is uitgeschakeld.
a. De geschatte levensduur van de tonercartridge geeft de gemiddelde capaciteit voor afdrukken aan. Dit is in overeenstemming met ISO/IEC 19752. Het aantal pagina's kan worden beïnvloed door de werkomgeving, het percentage van het afbeeldingsgebied, het afdrukinterval, afbeeldingen, het afdrukmateriaal en het formaat van het afdrukmateriaal. Er kan nog wat toner in de cartridge achterblijven, zelfs als de rode LED brandt en de printer stopt met afdrukken.
b. Afhankelijk van het model of het land kunnen sommige LED's ontbreken. Zie het overzicht van het bedieningspaneel.
c. Wanneer het einde van de levensduur van de belichtingseenheid is bereikt, stopt de printer met afdrukken. Kies ervoor om te stoppen met afdrukken of om door te gaan met afdrukken. Klik in de SyncThru™-webservice op Settings (Instellingen) > Printer Settings (Printerinstellingen) > System (Systeem) > Setup > Supplies Management (Benodigdheden beheren) >Imaging Unit Stop (Belichtingseenheid stoppen), of klik in Samsung Easy Printer Manager op Device Settings (Apparaatinstellingen) > System (Systeem) > Supplies Management (Benodigdheden beheren) > Imaging Unit Stop (Belichtingseenheid stoppen). Als u deze optie uitschakelt en doorgaat met afdrukken, kan de printer beschadigd raken.