Samsung Xpress Color MFP SL-C480 - Originelen plaatsen

De afbeeldingen in deze gebruikershandleiding kunnen afwijken van uw printer, afhankelijk van de opties of het model. Controleer het printertype. Zie Vooraanzicht.

Originelen voorbereiden

• Plaats geen papier kleiner dan 142 x 148 mm (5,6 x 5,8 inch) of groter dan 216 x 356 mm (8,5 x 14 inch).
  • Gebruik niet de volgende papiersoorten om papierstoringen, een slechte afdrukkwaliteit en schade aan de printer te voorkomen.
    • Carbonpapier of papier met een achterkant van carbon
    • Gecoat papier
    • Overtrekpapier of dun papier
    • Papier met kreukels of scherpe vouwen
    • Gekruld of opgerold papier
    • Gescheurd papier
  • Verwijder alle nietjes en paperclips uit het document voordat u het plaatst.
  • Zorg ervoor dat alle lijm, inkt of correctievloeistof op het document helemaal droog is voordat u het document plaatst.
  • Plaats geen stapel originele documenten met verschillende formaten of gewichten.
  • Plaats geen brochures, pamfletten, transparanten of documenten met ongebruikelijke eigenschappen.

Originelen plaatsen

Gebruik de scannerglasplaat of de documentinvoer om een origineel te plaatsen voor kopiëren, scannen of faxen.
opmerking:
De afbeeldingen in deze gebruikershandleiding kunnen afwijken van uw printer, afhankelijk van de opties of het model. Controleer het printertype. Zie Vooraanzicht.

Op de scannerglasplaat

Gebruik de scannerglasplaat om originelen te kopiëren of te scannen. Voor de beste scankwaliteit, met name bij afbeeldingen in kleur of in grijstinten, gebruikt u de scannerglasplaat. Zorg ervoor dat er geen originelen in de documentinvoer zijn geplaatst. Als er een origineel wordt gedetecteerd in de documentinvoer, krijgt dit papier een hogere prioriteit dan het origineel op de scannerglasplaat.
  1. Open de klep van de scanner.
    Afbeelding : Klep openen
  2. Plaats het origineel met de bedrukte zijde omlaag op de glasplaat. Lijn het origineel uit met de registratielijn in de linkerbovenhoek van de glasplaat.
    Afbeelding : Papieruitlijning
  3. Sluit de klep van de scanner.
opmerking:
  • Als u de scannerklep open laat tijdens het kopiëren, kan dat van invloed zijn op de kwaliteit van de kopie en het tonerverbruik.
  • Stof op de scannerglasplaat kan zwarte vlekken veroorzaken op de afdruk. Houd de glasplaat altijd schoon. Zie Het apparaat schoonmaken.
  • Wanneer u een pagina uit een boek of tijdschrift kopieert, tilt u de scannerklep op totdat de scharnieren niet verder kunnen. Sluit de klep vervolgens. Als het boek of tijdschrift dikker is dan 30 mm, kopieert u eerst met de klep open.
  let op:
  • Let erop dat de scannerglasplaat niet breekt. Dit kan letsel veroorzaken.
  • Leg uw handen niet op de scannerglasplaat wanneer u de scannerklep sluit. De klep kan op uw handen vallen en letsel veroorzaken.
  • Kijk niet in het licht dat uit de scanner komt tijdens het kopiëren of scannen. Dit is schadelijk voor uw ogen.

In de documentinvoer

1. Voordat u de originelen plaatst, buigt of bladert u de rand van de stapel papier om de pagina's te scheiden.
    Afbeelding : Buigen of bladeren
  2. Plaats het origineel met de bedrukte zijde omhoog in de documentinvoerlade. Zorg ervoor dat de onderkant van de stapel met originelen overeenkomt met de papiermarkering in de invoerlade.
    Afbeelding : Papier plaatsen
  3. Stel de papiergeleiders van de documentinvoer in op de breedte van het papier.
    Afbeelding : Papiergeleiders
    opmerking:
    Stof op de glasplaat kan zwarte lijnen veroorzaken op de afdruk. Houd de glasplaat altijd schoon. Zie Het apparaat schoonmaken.