Samsung ProXpress SL-M3820 - Linux Unified Driver Configurator gebruiken

Unified Driver Configurator is een hulpprogramma dat voornamelijk bedoeld is voor het configureren van apparaten. U moet Unified Linux Driver installeren om Unified Driver Configurator te kunnen gebruiken. (Zie 'Installatie voor Linux' in de gebruikershandleiding.)
Nadat de driver is geïnstalleerd op uw Linux-systeem, wordt het pictogram Unified Driver Configurator automatisch aangemaakt op uw bureaublad.
Unified Driver Configurator openen
  1. Dubbelklik op het pictogram Unified Driver Configurator op het bureaublad. U kunt ook op het pictogram voor het opstartmenu klikken en Samsung Unified Driver > Unified Driver Configurator selecteren.
  2. Klik op een knop aan de linkerkant om naar het overeenkomstige configuratievenster te gaan.
      Afbeelding : Voorbeeld van de knoppen
      Afbeelding met knoppen voor de printer- en poortconfiguratie
    1. Printerconfiguratie
    2. Poortconfiguratie
  3. Nadat u de configuraties hebt gewijzigd, klikt u op Exit (Afsluiten) om Unified Driver Configurator te sluiten.