Samsung MultiXpress MFP SL-K2200 - Papierstoringen verhelpen

In dit document leest u hoe u papierstoringen in de printer verhelpt. Wanneer er een papierstoring optreedt, verschijnt een waarschuwingsbericht op het display.
  let op:
Om scheuren te voorkomen, verwijdert u het vastgelopen document langzaam en voorzichtig.
Afbeeldingen kunnen verschillen van uw apparaat, afhankelijk van het model en de geïnstalleerde opties. Controleer het apparaattype. Deze probleemoplossingsfunctie is mogelijk niet beschikbaar, afhankelijk van het model of de opties.