Samsung Xpress Color MFP SL-C480 - benodigdheden en onderdelen

Beschikbare benodigdheden
Als benodigdheden het einde van hun levensduur hebben bereikt, kunnen de volgende benodigdheden voor het apparaat worden besteld:
Type
Gemiddelde levensduura
Naam onderdeel
Tonercartridge
Gemiddelde levensduur continu zwarte cartridge: Ong. 1500 standaardpagina's (zwart)
Gemiddelde levensduur continu kleurencartridge: Ong. 1000 standaardpagina's (geel, magenta, cyaan)
K404 (CLT-K404S): Zwart
C404 (CLT-C404S): Cyaan
M404 (CLT-M404S): Magenta
Y404 (CLT-Y404S): Geel
Belichtingseenheid
Ong. 16.000 afbeeldingenb
CLT-R406
Afvaltonerhouder
Ong. 7000 afbeeldingenb
CLT-W406
a .De vermelde capaciteit is in overeenstemming met ISO/IEC 19798. Het aantal pagina's kan negatief worden beïnvloed door besturingssysteem, afdrukinterval, graphics, type en grootte van het afdrukmateriaal.
b. Aantal afbeeldingen op basis van één kleur op elke pagina. Bij het afdrukken van documenten in kleur (cyaan, magenta, geel en zwart), neemt de levensduur van dit onderdeel af met 25%.
  opmerking:
De levensduur van de tonercartridge is afhankelijk van de opties, het percentage van het afbeeldingsgebied en de gebruikte taakmodus.
  let op:
Wanneer u nieuwe tonercartridges of andere benodigdheden aanschaft, moet u deze aanschaffen in hetzelfde land als het apparaat dat u gebruikt. Anders zijn nieuwe tonercartridges of andere benodigdheden niet compatibel met het apparaat, vanwege de verschillende configuraties van tonercartridges en andere benodigdheden volgens de voorwaarden van een bepaald land.
  let op:
  • De tonercartridge die is meegeleverd bij de printer/het all-in-one-product dat is aangeschaft, is niet beschikbaar voor verkoop en is niet gegarandeerd compatibel met een andere printer.
  • Samsung raadt u geen tonercartridges te gebruiken die niet van Samsung zijn, zoals nagevulde of hergebruikte toner. Samsung kan de kwaliteit van tonercartridges die niet van Samsung zijn, niet garanderen. Reparaties aan de printer als gevolg van het gebruik van tonercartridges die niet van Samsung zijn, worden niet gedekt door de garantie van de printer.
Beschikbare onderdelen
Vervang onderdelen na specifieke intervallen om het apparaat in de beste conditie te houden en problemen met de afdrukkwaliteit en papierinvoer als gevolg van versleten onderdelen te voorkomen. Onderdelen zijn voornamelijk rollen, riemen en pads. De vervangingsperiode en onderdelen kunnen echter afwijken afhankelijk van het model. Onderdelen mogen alleen worden vervangen door een erkende serviceprovider, dealer of de leverancier waar u het apparaat hebt gekocht. Als u onderdelen wilt aanschaffen, neemt u contact op met de leverancier waar u het apparaat hebt gekocht. De vervangingsperiode voor de onderdelen wordt vermeld in het programma Samsung Printer Status. Of in de gebruikersinterface als het apparaat een display ondersteunt. De vervangingsperiode is afhankelijk van toepassingssoftware, papiersoort, papiergrootte en complexiteit van de afdruktaak.