Samsung MultiXpress MFP SL-K2200 - Benodigdheden, accessoires en onderhoudsonderdelen

Beschikbare benodigdheden
Wanneer benodigdheden het einde van hun levensduur bereiken, kunnen de volgende typen benodigdheden besteld worden voor het apparaat.
Type
Gemiddelde levensduura
Naam van onderdeel
Tonercartridge
Ong. 6000 pagina'sb
MLT-D707S
Ong. 10.000 pagina’s
MLT-D707L
Belichtingseenheid
Ong. 80.000 pagina's (op basis van drie pagina's met een gemiddeld Letter-/A4-formaat voor de afdruktaak)
MLT-R707
a. Verklaarde rendementswaarde in overeenstemming met BLI 6%. Het aantal pagina's kan worden beïnvloed door de werkomgeving, het afdrukinterval, afbeeldingen, het type afdrukmateriaal en het formaat van het afdrukmateriaal.
b. Alleen ondersteund voor China.
  opmerking:
De levensduur van de tonercartridge is afhankelijk van de opties, het percentage van het afbeeldingsgebied en de gebruikte taakmodus.
  let op:
Wanneer u nieuwe tonercartridges of andere benodigdheden aanschaft, moet u deze aanschaffen in hetzelfde land als het apparaat dat u gebruikt. Anders zijn nieuwe tonercartridges of andere benodigdheden niet compatibel met het apparaat, vanwege de verschillende configuraties van tonercartridges en andere benodigdheden volgens de voorwaarden van een bepaald land.
  let op:
Samsung raadt u geen tonercartridges te gebruiken die niet van Samsung zijn, zoals nagevulde of hergebruikte toner. Samsung kan de kwaliteit van tonercartridges die niet van Samsung zijn niet garanderen. Reparaties aan de printer door het gebruik van tonercartridges die niet van Samsung zijn worden niet gedekt door de garantie van de printer.
Beschikbare accessoires
Accessoires kunnen worden aangeschaft en geïnstalleerd om de prestaties van het apparaat en de capaciteit te verbeteren.
Accessoire
Functie
Naam van onderdeel
Optionele ladea
Als u vaak problemen met de papiertoevoer heeft, kan er een extra lade voor 520b vellen worden bijgevoegd.
SL-SCF2080
RADFa
Omgekeerde automatische documentinvoer.
SL-ADF250D
a. Alleen K2200ND
b. Gewoon papier 80 g/m2 (20 lbs. bankpost)
Beschikbare onderhoudsonderdelen
Neem voor aanschaf van onderhoudsonderdelen contact op met de bron waar het apparaat is gekocht. Onderdelen mogen alleen worden vervangen door een erkende serviceprovider, dealer of de leverancier waar het apparaat is aangeschaft. De garantie dekt het vervangen van onderdelen niet meer zodra deze de gemiddelde levensduur hebben bereikt.
Onderhoudsonderdelen worden vervangen na specifieke intervallen om problemen met de afdrukkwaliteit en papierinvoer als gevolg van versleten onderdelen te voorkomen. Zie de volgende tabel. Het doel hiervan is om het apparaat in topconditie te houden. Vervang de onderhoudsonderdelen wanneer ieder item het eind van zijn levensduur heeft bereikt.
Onderdelen
Gemiddelde levensduura
Overdrachtrol
Ong. 100.000 pagina’s
Fusereenheid
Ong. 100.000 pagina’s
MP-transportrol
Ong. 100.000 pagina’s
Oppakrol lade 1
Ong. 100.000 pagina’s
Oppakrol lade 2
Ong. 100.000 pagina’s
MP-kussen
Ong. 50.000 pagina’s
Kussen van lade 1
Ong. 50.000 pagina’s
Kussen van lade 2
Ong. 50.000 pagina’s
Rol van documentinvoer (RADF)
Ong. 120.000 pagina’s
Rubber van documentinvoer (RADF)
Ong. 50.000 pagina’s
a. Dit wordt beïnvloed door het gebruikte besturingssysteem, computerprestaties, toepassingssoftware, verbindingsmethode, afdrukmateriaal, formaat van afdrukmateriaal en complexiteit van de taak.