• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung MFP printers - Samsung Easy Document Creator gebruiken

opmerking:
  • Samsung Easy Document Creator is alleen beschikbaar voor Windows OS-gebruikers.
  • Windows XP servicepack 3 of later en Internet Explorer 6.0 of later zijn de minimumvereisten voor het gebruik van Samsung Easy Document Creator.
  • Samsung Easy Document Creator wordt automatisch geïnstalleerd wanneer de printersoftware wordt geïnstalleerd.
Samsung Easy Document Creator is een toepassing waarmee gebruikers documenten in meerdere indelingen, inclusief .epub-indeling, kunnen scannen, compileren en opslaan. Deze toepassing biedt de volgende functies:
  • Image Scanning (Afbeelding scannen): voor het scannen van enkele of meerdere afbeeldingen.
  • Document Scanning (Document scannen): voor het scannen van documenten met tekst of tekst en afbeeldingen.
  • Text Converting (Tekst converteren): voor het scannen van documenten die moeten worden opgeslagen in een bewerkbare tekstindeling.
  • Book Scanning (Boek scannen): voor het scannen van boeken met de flatbedscanner.
  • SNS Upload (Uploaden naar SNS): voor het snel en eenvoudig uploaden van gescande afbeeldingen of bestaande afbeeldingen naar verschillende socialenetwerksites (SNS).
  • E-Book Conversion (E-book converteren): voor het scannen van meerdere documenten naar één e-book of het combineren van bestaande bestanden in een e-book.
  • Plug-in (Invoegtoepassing): rechtstreeks scannen en faxen vanuit Microsoft Office.
Scannen met Easy Document Creator
  1. Plaats één document met de bedrukte zijde omlaag op het glas van de documentinvoer of plaats meerdere documenten met de bedrukte zijde omhoog in de documentinvoer. (Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw printer voor meer informatie over het plaatsen in de automatische documentinvoer.)
  2. Klik in Windows in het menu Start op Programma's of Alle programma's > Samsung Printers.
    Voor Mac opent u de map Toepassingen > Samsung.
  3. Klik op Samsung Easy Document Creator.
  4. Klik op Scan (Scannen) in het startscherm.
  5. Selecteer het soort scannen en klik op Start.
  6. Breng zo nodig wijzigingen aan de afbeelding aan (klik op Scan Settings (Scaninstellingen) en More Options (Meer opties)).
  7. Klik op Scan (Scannen) om een uiteindelijke afbeelding te scannen of klik op Prescan (Voorscannen) als u nog een voorbeeldafbeelding wilt.
  8. Selecteer Save to Location (Opslaan op locatie), Send to Email (Verzenden naar e-mail) of Send to SNS (Verzenden naar SNS).
  9. Klik op Save (Opslaan) (om de gescande afbeelding op te slaan), Send (Verzenden) (om de gescande afbeelding te e-mailen) of Share (Delen) (om de gescande afbeelding te uploaden).
  10. Klik op OK.