Samsung laserprinters - Easy Capture Manager

opmerking:
  • Easy Capture Manager is alleen beschikbaar voor Windows OS-gebruikers.
  • Easy Capture Manager is mogelijk niet beschikbaar, afhankelijk van uw printermodel of optionele printergoederen die zijn geïnstalleerd. (Raadpleeg de softwareopties die als beschikbaar staan vermeld in de gebruikershandleiding van uw printer.)
Leg uw scherm vast en start Easy Capture Manager gewoon door op de toets Print Screen op het toetsenbord te drukken. U kunt nu gemakkelijk het scherm dat u hebt vastgelegd afdrukken zoals u het hebt vastgelegd of bewerkt.