Samsung laserprinters - Easy Eco Driver

opmerking:
  • Easy Eco Driver is mogelijk niet beschikbaar, afhankelijk van uw model printer of de optionele goederen die zijn geïnstalleerd. (Raadpleeg het gedeelte Software van de gebruikershandleiding van uw printer om te zien welke softwareopties er beschikbaar zijn.)
  • Easy Eco Driver is alleen beschikbaar voor Windows OS-gebruikers.
Met Easy Eco Driver kunt u voor u begint met afdrukken besparingsfuncties toepassen om papier en toner te besparen.
Met Easy Eco Driver kunt u ook eenvoudige bewerkingen uitvoeren, zoals het verwijderen van afbeeldingen en tekst, het wijzigen van lettertypen en meer.
Als u telkens wanneer u afdrukt Easy Eco Driver wilt uitvoeren, gaat u naar het tabblad Printer Properties (Printereigenschappen) > Basic (Basis) > en plaatst u een vinkje in het selectievak voor de taak Start Easy Eco Driver before printing job (Easy Eco Driver starten voor de afdruktaak).
Easy Eco Driver gebruiken
  1. Open een document om af te drukken.
  2. Open het vensterPrinting preference (Afdrukvoorkeur).
  3. Selecteer in het tabblad Favorites (Favorieten) Eco Printing Preview (Eco-afdrukvoorbeeld).
  4. Klik op OK > Print (Afdrukken).
    Er wordt een voorbeeldvenster weergegeven.
  5. Selecteer de opties die u op het document wilt toepassen.
    Er wordt een voorbeeld van de toegepaste documentfuncties weergegeven.
  6. Klik op Print (Afdrukken).