Samsung multifunctionele laserprinters - De app Samsung Cloud Print instellen en gebruiken

Samsung Cloud Print is een gratis cloudservice waarmee u vanaf uw mobiele apparaat of tablet naar uw Samsung printer of MFP kunt afdrukken of scannen. Na het installeren van de app Samsung Cloud Print kunt u zich met uw mobiele nummer voor verificatie registreren bij de Samsung Cloud Print-service. U hoeft zich niet aan te melden bij een ander account. U kunt desgewenst de app koppelen aan uw Samsung account.
Ga voor meer informatie over Samsung Cloud Print naar de website van Samsung.
  opmerking:
Om uw mobiele telefoon aan een printer te koppelen, drukt u op de knop () of gebruikt u de QR-code. U kunt ook handmatig het MAC-adres intypen. Na het koppelen kunt u vanaf elke locatie afdrukken of scannen.
Volg deze stappen om Samsung Cloud Print in te stellen en te gebruiken