Samsung laserprinters - AirPrint

opmerking:
Alleen AirPrint-gecertificeerde printers kunnen de functie AirPrint gebruiken. Controleer de doos waarin uw printer was verpakt op de AirPrint-markering.
opmerking:
Met AirPrint kunt u rechtstreeks afdrukken vanuit: iPhone, iPad of iPod Touch met de nieuwste versie van IOS.

AirPrint instellen

Bonjour(mDNS) en IPP-protocollen zijn vereist op uw printer om de AirPrint-functie te gebruiken. U kunt de functie AirPrint inschakelen met een van de volgende methoden:
  1. Controleer of de printer met het netwerk is verbonden.
  2. Start een webbrowser, zoals Internet Explorer, Safari of Firefox, en voer het nieuwe IP-adres van de printer in het browservenster in.
    Bijvoorbeeld:
  3. Klik op Login (Aanmelden) in de rechterbovenhoek op de website van SyncThru Web Service.
  4. Typ het ID en het Password (Wachtwoord) in.
    opmerking:
    Gebruik dezelfde aanmeldings-ID en hetzelfde wachtwoord dat u voor het eerst hebt geïnstalleerd toen u de printer inschakelde: Initial Settings (Oorspronkelijke instellingen).
    opmerking:
    Als u het wachtwoord wijzigen wilt, gaat u naar het tabblad Security (Beveiliging).
  5. Als het venster van SyncThru Web Service wordt geopend, klikt u op Settings (Instellingen) > Network Settings (Netwerkinstellingen).
  6. Klik op Air Print.

Scannen via AirPrint

De handleiding van de iPad geeft bijvoorbeeld de volgende instructies:
  1. Open uw e-mail, foto, webpagina of het document dat u wilt afdrukken.
  2. Raak de actieknop () aan.
  3. Selecteer your printer driver name (naam van uw printerdriver) en het optiemenu voor de configuratie.
  4. Raak de knop Print (Afdrukken) aan. Druk af.
    Een afdruktaak annuleren: om de afdruktaak te annuleren of het afdrukoverzicht te bekijken, klikt u op het pictogram van het afdrukcentrum () in het gebied voor multitasking. Ook kunt u in het afdrukcentrum op Cancel (Annuleren) klikken.