• Informatie
    Welkom Samsung Printer Klanten

Ondersteuning nodig voor uw Samsung printer? HP is er om te helpen! Meer informatie

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung laserprinters - Afdrukken met Mopria

Mopria Print Service is een mobiele afdrukoplossing waarmee de nieuwe afdrukfunctionaliteit op iedere Android-telefoon of -tablet (Android versie 4.4 of later) wordt verbeterd. Met deze service kunt u zonder extra installatie verbinding maken met en afdrukken op iedere Mopria-gecertificeerde printer op hetzelfde netwerk als uw mobiele apparaat. Veel systeemeigen Android-apps ondersteunen afdrukken, inclusief Chrome, Gmail, Gallery, Drive en Quickoffice.
  opmerking:
Alleen Mopria-gecertificeerde printers kunnen gebruik maken van de Mopria-functie. Controleer de doos waarin uw printer is geleverd op het Mopria-logo.