• Informatie

• Feedback

HP DeskJet, ENVY 5000 printers - Papier, kaarten en enveloppen plaatsen

Dit document is van toepassing op HP DeskJet Ink Advantage 5075, 5076, 5078, 5085, 5088 en ENVY 5010, 5012, 5020, 5030, 5032, 5034, 5052 en 5055 All-in-One printers.
Dit document biedt instructies voor het plaatsen van gewoon papier, fotopapier, kaarten en enveloppen in de printer.
  let op:
Om afdrukproblemen te vermijden, plaatst u nooit meerdere soorten papier in de invoerlade of probeert u papier te plaatsen terwijl de printer bezig is met afdrukken.