Samsung laserprinters - Een netwerkconfiguratiepagina afdrukken

Een netwerkconfiguratierapport geeft de volgende informatie weer:
  • Network interface card (Netwerkkaart)
  • IP-toewijzing
  • IP-adres
  • Subnetmasker
  • Standaardgateway
  • Mac-adres
Voer het volgende uit om een netwerkconfiguratierapport af te drukken:
  1. Zet de printer op On (Aan).
  2. Druk op het bedieningspaneel van de printer op de knop Menu tot System Setup (Systeemconfiguratie) wordt weergegeven en druk op de knop OK.
  3. Druk links of rechts op de afstandsbediening tot Report (Rapport) wordt weergegeven en druk op de knop OK.
  4. Druk links of rechts op de afstandsbediening tot Network Config. (Netwerkconfig.) of Network Info. (Netwerkinfo) wordt weergegeven en druk op OK.
  5. Selecteer Yes (Ja) en druk op OK om af te drukken.