• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung laserprinters - De printer verbinden met een draadloos netwerk via het bedieningspaneel

let op:
Voordat u dit verbindingsproces start, zijn de netwerknaam (SSID) van het draadloze netwerk en de netwerkbeveiligingssleutel vereist. Deze informatie is ingesteld toen de draadloze router of het toegangspunt werd geïnstalleerd.
Doe het volgende om de printer te verbinden met het draadloze netwerk:
  1. Zet de printer op On (Aan).
  2. Druk op het bedieningspaneel op de knop Menu.
    Afbeelding : Druk op de knop Menu
    .
  3. Selecteer met de pijlen links of rechts Network (Netwerk) en druk op OK.
  4. Selecteer met de pijlen links of rechts Wireless (Draadloos) en druk op OK.
  5. Selecteer WLAN Settings (WLAN-instellingen) en druk vervolgens op OK.
  6. Druk op OK om een van de installatiemethoden hieronder te selecteren:
    • Wizard: In deze modus is de configuratie automatisch. De printer geeft een lijst met beschikbare netwerken om uit te kiezen weer en de printer vraagt zo nodig naar de betreffende beveiligingssleutel als het netwerk wordt gekozen.
    • Custom (Aangepast): In deze modus kunnen gebruikers handmatig de SSID opgeven en bewerken of de veiligheidsoptie in detail kiezen.
  7. Terwijl er verbinding wordt gemaakt, knippert de blauwe led voor draadloze communicatie. Als er verbinding is gemaakt, blijft deze aan.