HP DeskJet, ENVY 5000 printers - Instructies voor het vervangen van een printer

Dit document is van toepassing op HP DeskJet Ink Advantage 5075, 5076, 5078, 5085, 5088 en ENVY 5010, 5020, 5030, 5032, 5034, 5052 en 5055 printers.
Wanneer HP uw defecte product vervangt, moeten sommige accessoires of onderdelen van het defecte product worden overgebracht naar het vervangende apparaat.
opmerking:
  • Sommige optionele accessoires worden mogelijk niet geleverd bij uw productmodel.
  • Bewaar eventuele optionele accessoires die u afzonderlijk hebt aangeschaft.
Voordat u uw defecte printer naar HP verzendt, moet u ervoor zorgen dat u de juiste accessoires voor uw nieuwe printer verwijdert.
opmerking:
Als u een abonnement hebt op HP Instant Ink en HP Instant Ink-cartridges gebruikte in uw oude printer, werken deze niet in uw nieuwe printer. Ga naar Een printer vervangen of toevoegen aan uw account voor meer informatie.
  1. Zet de printer aan.
  2. Til de inktcartridgeklep omhoog en verwijder de inktcartridges.
    opmerking:
    Als u HP Instant Ink-cartridges hebt, hebt u nieuwe Instant Ink-cartridges nodig voor uw vervangende printer. Ga naar HP Instant Ink en meld u aan bij uw account voor meer informatie.
    Afbeelding : De inktcartridges verwijderen
    De inktcartridges verwijderen
  3. Als u de inktcartridges niet meteen in de vervangende printer plaatst, bewaar ze dan op kamertemperatuur in een goed afgesloten plastic bak. Bewaar de kleurencartridge met de spuitmondjes naar beneden en de zwarte inktcartridge met de spuitmondjes omhoog om te voorkomen dat de inkt uitdroogt.
  4. Schakel de printer uit.
  5. Koppel het netsnoer los van de achterkant van de printer en haal de stekker van het netsnoer uit het wandcontact, het verlengsnoer, de piekstroombeveiliging of de voedingsstrip.
  6. Bewaar de volgende accessoires om deze te gebruiken voor de vervangende printer:
    • Netsnoer
      Netsnoer
    • USB-kabel
      USB-kabel
    • Printersoftware-cd
      Printersoftware-cd
    • Printerhandleidingen
      Voorbeeld van een printerhandleiding
  7. Sluit het netsnoer aan op de achterkant van de vervangende printer en vervolgens op het wandcontact.
  8. Schakel de vervangende printer in, installeer de inktcartridges, en test alle printerfuncties.
    Nu kunt u uw vervangende printer gebruiken.
Ga voor extra ondersteuningsinformatie over de printer naar www.hp.com/support.