• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung-laserprinters - Dubbelzijdig afdrukken in Mac

Alleen modellen waarin dubbelzijdig afdrukken is ingebouwd, kunnen automatisch op beide zijden van een vel papier afdrukken.
Volg deze stappen voor modellen met automatisch dubbelzijdig afdrukken:
  1. Selecteer Print (Afdrukken) vanuit het menu File (Bestand).
    Afbeelding : Het menu File (Bestand)
  2. Schakel het selectievakje Dubbelzijdig in en klik op Details weergeven om de afdrukopties verder aan te passen.
    Afbeelding : Opties
  3. Controleer of de juiste printer is geselecteerd.
    Afbeelding : Printerselectie
  4. Selecteer Layout (Indeling) in de vervolgkeuzelijst onder Orientation (Afdrukstand).
    Afbeelding : Layout (Indeling)
  5. Selecteer een afdrukstand voor binden in de optie Two-Sided Printing (Dubbelzijdig afdrukken).
    Afbeelding : Afdrukstand voor binden
    opmerking:
    Long Edge is bedoeld voor het binden van boeken en Short Edge voor media zoals kalenders.
  6. Klik op Print (Afdrukken) nadat u de gewenste opties hebt geselecteerd.
Als de printer dubbelzijdig kan afdrukken, maar de optie niet zichtbaar is wanneer de afdrukdialoog wordt weergegeven, kan de functie worden ingeschakeld in System Preferences > Printers & Scanners > Options & Supplies... > Option (Systeemvoorkeuren > Printers en scanners > Opties en benodigdheden... > Optie) zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding:
Afbeelding : Opties
Voor modellen die niet automatisch dubbelzijdig kunnen afdrukken:
  1. Selecteer Print (Afdrukken) vanuit het menu File (Bestand).
    Afbeelding : Het menu File (Bestand)
  2. Klik op Show Details (Details weergeven).
    Afbeelding : Show Details (Details weergeven)
  3. Controleer of de juiste printer is geselecteerd.
    Afbeelding : Printerselectie
  4. Selecteer Paper Handling (Papierverwerking) in de vervolgkeuzelijst onder Orientation (Afdrukstand).
    Afbeelding : Papierverwerking
  5. Klik naast Pages to Print (Af te drukken pagina's) op het vervolgkeuzemenu en selecteer Even Only (Alleen even pagina's).
    Afbeelding : Af te drukken pagina's
  6. Klik naast Page Order (Paginavolgorde) op het vervolgkeuzemenu en selecteer Reverse (Omkeren).
    Afbeelding : Paginavolgorde
  7. Klik op Print (Afdrukken) om het afdrukken op de eerste zijde van de pagina's te starten.
    opmerking:
    Als het totale aantal pagina's oneven is, voegt u een leeg vel toe zodat de laatste oneven pagina een vel heeft waarop kan worden afgedrukt.
  8. Plaats de afgedrukte pagina's terug in de papierlade met de bedrukte naar beneden. Richt de bovenkant van de pagina's naar de printer toe en zorg ervoor dat de randen van de pagina's goed op elkaar liggen.
  9. Selecteer opnieuw Print (Afdrukken) vanuit het menu File (Bestand) om de details weer te geven.
  10. In het menu Paper Handling (Papierverwerking) selecteert u Odd Only (Alleen oneven pagina's) en Normal (Normaal) als opties.
    Afbeelding : Afdrukopties
  11. Klik op Print (Afdrukken) om af te sluiten.
Als de printer dubbelzijdig kan afdrukken, maar de optie niet zichtbaar is wanneer de afdrukdialoog wordt weergegeven, kan de functie worden ingeschakeld in System Preferences > Printers & Scanners > Options & Supplies... > Option (Systeemvoorkeuren > Printers en scanners > Opties en benodigdheden... > Optie) zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding:
Afbeelding : Opties