Multifunctionele Samsung-laserprinters - Faxontvangstmodi wijzigen

Volg deze stappen om de faxontvangstmodi te wijzigen.
    Afbeelding : Control Panel (Bedieningspaneel)
  1. Fax
  2. On Hook Dial
  3. Start
  1. Druk op de Fax-knop op het bedieningspaneel.
  2. Druk op Menu en druk op de pijlen tot Fax Setup (Fax instellen) wordt weergegeven en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op de pijlen tot Receiving (Aan het ontvangen) wordt weergegeven en druk vervolgens op OK.
  4. Druk op de pijlen tot Receive Mode (Ontvangstmodus) wordt weergegeven en druk vervolgens op OK.
  5. Selecteer een van de volgende keuzen:
    • FAX: Beantwoordt een binnenkomende faxoproep en gaat onmiddellijk in de modus voor het ontvangen van faxen.
    • TEL: Ontvangt een fax door te drukken op On Hook Dial en Start.
    • ANS/FAX: De printer beantwoordt een binnenkomende oproep en de beller kan een bericht achterlaten op het antwoordapparaat. Als het faxapparaat een faxtoon op de lijn detecteert, schakelt het apparaat automatisch over naar de faxmodus om de fax te ontvangen.
      opmerking:
      Om de modus ANS/FAX te gebruiken, moet een antwoordapparaat op de ingang EXT aan de achterkant van de printer zijn bevestigd.
    • DRPD: U kunt een oproep ontvangen met behulp van de functie Distinctive Ring Pattern Detection. Distincting Ring is een service van een telefoonbedrijf waarmee een gebruiker een enkele telefoonlijn kan gebruiken om verschillende telefoonnummers te beantwoorden.