Samsung-laserprinters - Afdrukken met Samsung MobilePrint (iOS)

opmerking:
Deze app drukt alleen af met specifieke Samsung-printers. Zie de beschrijving van de app in de App Store voor de recente lijst van ondersteunde printers.
Om af te drukken met behulp van Samsung MobilePrint:
  1. Open MobilePrint en selecteer een bron in het hoofdscherm.
    Afbeelding : Hoofdscherm
  2. De gekozen bron wordt geopend; selecteer wat u moet afdrukken en tik op de knop No printer selected (Geen printer geselecteerd) onderin de pagina.
    Afbeelding : No printer selected (Geen printer geselecteerd)
  3. Tik onder de optie Choose a Device... (Een apparaat kiezen) op de knop No printer selected (Geen printer geselecteerd) om te zoeken naar alle printers die op het netwerk zijn aangesloten.
    Afbeelding : Settings (Instellingen)
      opmerking:
    De printer moet zijn ingeschakeld en aangesloten op hetzelfde netwerk als de tablet of smartphone om weergegeven te worden. MobilePrint gaat op zoek naar de printers en geeft een lijst van de gevonden printers.
  4. Tik op de juiste printer en MobilePrint gaat naar het scherm met afdrukinstellingen.
    Afbeelding : Gekozen printer
  5. Nadat u de afdrukopties hebt ingesteld zoals u wilt, tikt u op Preview (Voorbeeld) linksboven in het scherm.
    Afbeelding : Preview (Voorbeeld)
  6. Klik op Print (Afdrukken) om de taak naar de printer te verzenden.
    Afbeelding : Print (Afdrukken)
De printer wordt nu onderin het scherm vermeld. Het is niet nodig opnieuw naar de printer te zoeken de volgende keer dat u MobilePrint gebruikt.