• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung-laserprinters - Afdrukken met Samsung MobilePrint (Android)

opmerking:
Deze app drukt alleen af met specifieke Samsung-printers. Zie de beschrijving van de app in de Android Market voor de recente lijst van ondersteunde printers.
Om af te drukken met behulp van Samsung MobilePrint:
  1. Open MobilePrint en selecteer een bron in het hoofdscherm.
    Afbeelding : Source (Bron)
  2. De gekozen bron wordt geopend; selecteer wat u moet afdrukken en tik op de knop Select Printer (Printer selecteren) in de rechterbovenhoek van de pagina.
    Afbeelding : Printer selecteren
  3. De optie Choose a Device (Een apparaat kiezen) wordt weergegeven en gaat op zoek naar alle printers die op het netwerk zijn aangesloten.
    Afbeelding : Een apparaat kiezen
      opmerking:
    De printer moet zijn ingeschakeld en aangesloten op hetzelfde netwerk als de tablet of smartphone om weergegeven te worden. MobilePrint gaat op zoek naar de printer en toont een lijst van de gevonden printers.
  4. Tik op de juiste printer en MobilePrint gaat naar het scherm met afdrukinstellingen.
    Afbeelding : Afdrukopties
  5. Nadat u de afdrukopties hebt ingesteld zoals u wilt, tikt u op Setting (Instelling) bovenin het scherm.
  6. Klik op Print (Afdrukken) om de taak naar de printer te verzenden.
    Afbeelding : Afdrukvoorbeeld
      opmerking:
    De printer wordt nu onderin het scherm vermeld. Het is niet nodig opnieuw naar de printer te zoeken de volgende keer dat u MobilePrint gebruikt.