HP ENVY 7100, 7800 printers - Functies op het bedieningspaneel

Dit document is bedoeld voor de HP ENVY Photo 7120, 7130, 7134, 7155, 7158, 7164, 7820, 7830, 7855, 7858 en 7864 All-in-One printers.
Het bedieningspaneel bevat knoppen, pictogrammen en een aanraakscherm om afdrukopties te selecteren.
Knoppen en lampjes op het bedieningspaneel
Op het bedieningspaneel vindt u de Startknop en kunt u de draadloze verbinding controleren en Help-menu's openen.
Afbeelding : Knoppen, pictogrammen en lampjes op het bedieningspaneel
Voorbeeld van de knoppen, pictogrammen en lampjes op het bedieningspaneel
1. Knop Aan/uit: Schakelt de printer in of uit.
2. Knop Terug: Hiermee gaat u terug naar het vorige scherm.
3. Knop Help: Opent het Help-menu voor de huidige taak.
4. Startknop: Hiermee keert het bedieningspaneel terug naar het Startscherm.
5. Aanraakscherm: Raak het scherm aan om menuonderdelen te selecteren of veeg met uw vinger over het scherm om door de menuonderdelen te bladeren.
6. Statuslampje Draadloos: Geeft de status van de draadloze verbinding van de printer aan. Een blauw lampje dat constant brandt, geeft aan dat er een draadloze verbinding tot stand is gebracht en dat u draadloos kunt afdrukken. Als de draadloze functie is uitgeschakeld, brandt het lampje voor een draadloze verbinding niet en wordt Draadloos uit weergegeven op het scherm Draadloos overzicht.
Menu bedieningspaneel
Raak het bedieningspaneel aan om de opties faxen, kopiëren, scannen en apps te selecteren in het hoofdmenu. Veeg met uw vinger over het scherm om door de snelkoppelingen of naar beneden op het scherm te bladeren om het Dashboard te openen.
  opmerking:
De fax-, ethernet- en USB-functies zijn alleen beschikbaar op de HP ENVY Photo 7800 printerserie.
Afbeelding : Menu's van het bedieningspaneel
Voorbeeld van de menu's op het scherm van het bedieningspaneel
1. Setup: Toont het setupscherm om voorkeuren, netwerkinstellingen, Wi-Fi Direct, faxinstallatie, onderhoudsinstellingen en rapporten afdrukken te wijzigen.
2. / Het pictogram Wireless/Ethernet: Met het pictogram Draadloos opent u het menu Draadloos overzicht waar u de status van de draadloze verbinding kunt controleren en draadloze instellingen kunt wijzigen. U kunt een testrapport afdrukken om problemen met de netwerkverbinding vast te stellen. Als er geen netwerkverbinding is, wordt het pictogram Draadloos standaard weergegeven.
3. HP ePrint-pictogram: Hiermee opent u het menu Overzicht webservices en kunt u de statusdetails van ePrint controleren, instellingen van ePrint wijzigen of een informatiepagina voor webservices afdrukken.
4. Pictogram Wi-Fi Direct: Opent het menu Wi-Fi Direct om printen met Wi-Fi Direct in of uit te schakelen en geeft de naam en het wachtwoord van Wi-Fi Direct weer.
5. Inktpictogram: Geeft geschatte inktniveaus per cartridge weer. Dit pictogram is een waarschuwingssymbool als het inktniveau lager is dan het minimaal verwachte inktniveau.
6. Faxstatuspictogram: Hiermee geeft u statusinformatie weer voor de functie Automatisch beantwoorden, faxlogboeken en het volume van het faxgeluid.
7. Eco-pictogram: Hiermee opent u het menu Eco waar u een aantal milieufuncties van de printer kunt configureren.
8. USB: Geeft opties weer voor het afdrukken of scannen vanaf een USB-apparaat.
Dit pictogram wordt alleen weergegeven wanneer een USB-apparaat is aangesloten.
9. Kopiëren: Geeft opties weer voor het kopiëren van documenten, foto's of id's en voor het wijzigen van kopieerinstellingen.
10. Scannen: Geeft opties weer voor het scannen naar een computer of e-mailadres.
11. Foto: Geeft opties weer voor het afdrukken van foto's vanaf een geheugenkaart of USB-opslagapparaat.
12. Faxen: Geeft opties om snel een fax te verzenden of faxinstellingen te wijzigen.
13. Apps: Geeft gedownloade printapps weer.