HP Color LaserJet Enterprise M652, M653, MFP M681, M682 - De papierinvoerlade voor 3 x 550 vel met standaard installeren

De papierinvoerlade voor 3 x 550 vel met standaard installeren
Dit document biedt instructies voor het installeren van de optionele papierinvoerlade voor 3 x 550 vel met standaard voor de HP Color LaserJet Enterprise M652-, M653- en de HP Color LaserJet Enterprise MFP M681-, M682-printers.
  1. Neem de papierinvoerlade voor 3 x 550 vel met standaard uit de doos en verwijder het verpakkingsmateriaal. Controleer of de inhoud overeenkomt met deze afbeelding:
      opmerking:
    HP beveelt het hergebruik van verpakkingsmaterialen te allen tijde aan.
    Afbeelding : Inhoud van de doos
  2. Druk op de aan/uit-knop om de printer UIT te schakelen.
    Afbeelding : De printer uitschakelen
  3. Verwijder het netsnoer en de USB-kabel of netwerkkabel uit de achterkant van de printer.
    Afbeelding : De kabels verwijderen
  4. Plaats de printer op de papierinvoerlade voor 3 x 550 vel met standaard. Gebruik de uitlijningspinnen aan de bovenkant van de standaard om de printer te positioneren.
      let op:
    HP adviseert dat drie mensen de printer verplaatsen en op de standaard plaatsen.
    Alle laden moeten zijn gesloten als u de printer verplaatst.
    Afbeelding : Plaats de printer op de papierinvoerlade met standaard
  5. Open de lade en draai de vergrendeling van de lade vervolgens rechtsom.
    Afbeelding : Open de lade en draai de vergrendeling van de lade
  6. Verwijder de tape en de transportbescherming van de lade.
    Afbeelding : Tape en transportbescherming verwijderen
  7. Stel de geleiders voor de papierbreedte en -lengte in door de blauwe afstelvergrendeling van elk van de geleiders in te drukken en de geleiders op te schuiven tot het formaat van het papier dat u gebruikt.
    Afbeelding : De papiergeleiders bijstellen
  8. Plaats het papier in de lade. Let erop dat de bovenkant van de stapel niet boven de indicator voor de maximale stapelhoogte uitkomt.
    Afbeelding : Papier in de lade plaatsen
  9. Stel de papiergeleiders in door de afstelvergrendeling vast te pakken en deze naar binnen te duwen. Zorg ervoor dat de geleiders de stapel papier net raken zonder dat de stapel gaat opbollen.
    Afbeelding : De papiergeleiders bijstellen
  10. Verwijder het blokje met het ladenummer van de achterkant van de ladeplaat.
    Afbeelding : Het blokje met het ladenummer verwijderen
  11. Plaats het blokje met het ladenummer terug in de sleuf met nummer drie naar buiten gericht. Nummer drie moet zichtbaar zijn aan de voorzijde rechts van de lade.
    Afbeelding : Plaats het blokje met het ladenummer terug met nummer drie naar buiten gericht
  12. Sluit de lade.
    Afbeelding : De lade sluiten
  13. Draai de wielen aan de onderkant van de standaard zodat ze parallel zijn met de voorzijde van de printer.
    Afbeelding : De wielen draaien
  14. Installeer de wielkleppen over de wielen.
    Afbeelding : De wielkleppen installeren
  15. Draai de stabiliserende poten aan de onderkant van de printerstandaard linksom tot ze op de vloer rusten en de printer ondersteunen.
      opmerking:
    De stabiliserende poten moeten voldoende druk op de vloer uitoefenen om te voorkomen dat de printer wegrolt.
    Afbeelding : De stabiliserende poten linksom draaien voor ondersteuning van de printer
  16. Sluit de stekker van het netsnoer en de USB-kabel of netwerkkabel weer aan.
    Afbeelding : De kabels opnieuw aansluiten
  17. Druk op de aan/uit-knop om de printer aan te zetten.
    Afbeelding : De printer inschakelen
  18. Configureer het accessoire in de softwareprinterdriver. Zoek uw besturingssysteem in de onderstaande opties op en volg de stappen die worden genoemd.
    • OS X: De lijst met geïnstalleerde opties wordt, nadat het accessoire is geïnstalleerd, automatisch bijgewerkt tijdens de eerste afdruktaak. Zo niet, volg dan de volgende stappen:
      1. Klik op Systeemvoorkeuren in het Apple-menu ().
      2. Selecteer Afdrukken en scannen (of Printers en scanners).
      3. Selecteer de printer, klik op Opties en benodigdheden en klik vervolgens op het tabblad Opties.
      4. Configureer het accessoire handmatig.
    • Windows® 8.0, 8.1 en 10: Als u het accessoire bevestigt nadat u de printersoftware hebt geïnstalleerd, voert u de volgende stappen uit:
      1. Windows® 8.0 en 8.1: Blader naar de linkerbenedenhoek van het scherm en klik met rechts op het getoonde venster.
        Windows® 10: Klik met de rechtermuisknop op het Windows-pictogram in de linkeronderhoek van het bureaublad.
      2. Selecteer Configuratiescherm. Selecteer onder Hardware en geluid de optie Apparaten en printers bekijken.
      3. Klik met de rechtermuisknop op de naam van de printer en selecteer Printereigenschappen.
      4. Klik op het tabblad Apparaatinstellingen.
      5. Werk de geïnstalleerde opties bij. De stappen kunnen afwijken afhankelijk van het type verbinding en de printerdriver:
        • Een netwerk- of USB-verbinding met de HP Universal Print Driver (UPD): Selecteer in het gedeelte Installeerbare opties onder Automatische configuratie de optie Nu bijwerken
        • Een netwerk- of USB-verbinding met de HP PCL 6-printerdriver: Selecteer Nu bijwerken.
        • Een netwerk- of USB-verbinding met de HP PCL-6-printerdriver versie 4: Installeer het accessoire handmatig door op het vervolgkeuzemenu naast de lade te klikken die moet worden geïnstalleerd en selecteer HP-invoerlade voor 550 vel.
    • Windows® 7: Als u het accessoire bevestigt nadat u de printersoftware hebt geïnstalleerd, voert u de volgende stappen uit:
      1. Zorg dat de printer is ingeschakeld en verbinding heeft met de computer of het netwerk.
      2. Open het Windows Start-menu en klik op Apparaten en printers.
      3. Klik met de rechtermuisknop op de naam van deze printer en selecteer Printereigenschappen.
      4. Klik op het tabblad Apparaatinstellingen.
      5. Werk de geïnstalleerde opties bij. De stappen kunnen afwijken afhankelijk van het type verbinding en de printerdriver:
        • Een netwerk- of USB-verbinding met de HP Universal Print Driver (UPD): Selecteer in de sectie Installeerbare opties onder Automatische configuratie de optie Nu bijwerken.
        • Een netwerk- of USB-verbinding met de HP PCL 6-printerdriver: Selecteer Nu bijwerken.
    • Windows® XP en Windows Vista®: Als u het accessoire bevestigt nadat u de printersoftware hebt geïnstalleerd, voert u de volgende stappen uit:
      1. Zorg dat de printer is ingeschakeld en verbinding heeft met de computer of het netwerk.
      2. Open het Windows Start-menu en klik daarna op Apparaten en printers (of Printers en faxapparaten voor XP).
      3. Klik met de rechter muisknop op de naam van deze printer en selecteer Printereigenschappen (of Eigenschappen voor XP).
      4. Klik op het tabblad Apparaatinstellingen.
      5. Klik in het gedeelte Installeerbare opties.
      6. Als u de geïnstalleerde opties voor een netwerk- of USB-verbinding wilt bijwerken, selecteert u in de vervolgkeuzelijst naast Automatische configuratie de optie Nu bijwerken.