Samsung Xpress MFP SL-M2070 - Het reinigen van de printer

Als u problemen hebt met de afdrukkwaliteit of als u de printer in een stoffige omgeving gebruikt, moet u de printer regelmatig schoonmaken als u deze in goede conditie wilt houden en het apparaat langer wilt gebruiken.
  opmerking:
  • Reinigen met alcohol en/of sterke oplosmiddelen is gevaarlijk voor uw gezondheid en kan de hardware ook verkleuren of vervormen.
  • Als er inkt op de printer of in het omringende gebied ligt, bevochtigt u een doek met wat water om te reinigen. Als u een stofzuiger gebruikt, kan de toner de lucht in worden geblazen en schade veroorzaken.
  • Tijdens het afdrukproces kunnen inkt, papier en stofdeeltjes zich ophopen in het apparaat. Deze ophoping kan leiden tot kwaliteitsproblemen bij afdrukken.
Het reinigen van de Samsung Xpress MFP SL-M2070
Bekijk de onderstaande printerafbeeldingen en selecteer het printermodel dat het meest lijkt op uw printer. Klik op de juiste koppeling om naar de stappen te gaan voor het reinigen van uw specifieke printer.
Afbeelding : Voorbeeld van de SL-M2070-printer
Afbeelding : Voorbeeld van de SL-M2070-printer