Samsung-laserprinters - Het installeren van de Universal Print Driver voor Windows

opmerking:
De Universal Print Driver werkt mogelijk niet voor alle softwarereleases van uw besturingssysteem. Als de Universal Print Driver niet werkt, probeert u de driver voor uw besturingssysteem te gebruiken als deze beschikbaar is.
Als u de Universal Print Driver nog niet hebt geïnstalleerd, gaat u naar Software- en driverdownloads en voert u uw model printer in in het zoekvak om de driver te downloaden.
Het installeren van de Universal Print Driver
Volg deze stappen om de Universal Print Driver te installeren.
  1. Om te beginnen met de installatie, opent u de Universal Print Driver.
  2. Selecteer Installeren om de software-installatie te starten of Uitpakken om de bestanden op te slaan op een opgegeven locatie.
    Afbeelding : Voorbeeld van de optie Installeren of Uitpakken van de printersoftware
    Afbeelding toont de optie Installeren of Uitpakken van de printersoftware
  3. Klik op Volgende om de installatiewizard te starten.
    Afbeelding : Voorbeeld van de installatiewizard
    Afbeelding toont het venster van de installatiewizard
  4. Selecteer het vak I have reviewed and accept the installation agreements (Ik hebt de installatieovereenkomsten gelezen en accepteer deze) en klik op Volgende.
    Afbeelding : Voorbeeld van de licentieovereenkomst voor de UPD
    Afbeelding toont het gemarkeerde vak om akkoord te gaan met de overeenkomst
  5. Selecteer de installatieopties en klik vervolgens op Volgende.
    Afbeelding : Voorbeeld van de UPD-installatieopties
    Afbeelding toont de vakken die zijn gemarkeerd voor installatieopties
  6. De wizard zoekt naar Samsung-printers die via USB of een netwerk verbonden zijn en geeft vervolgens een lijst weer met printers waaruit u kunt kiezen. Selecteer de gewenste printer door deze te markeren.
    Afbeelding : Voorbeeld van printers die zijn gevonden door de wizardzoekopdracht
    Afbeelding van printers die zijn geselecteerd in de lijst met gevonden printers
      opmerking:
    Als u het foutbericht 'Geen Printer gevonden' krijgt, probeert u de volgende stappen en klikt u nogmaals op Zoeken:
    • Controleer of de USB-kabel volledig in de USB-poort van de printer is geplaatst.
    • Probeer een andere USB-kabel en controleer of de kabel korter is dan 2 meter.
    • Controleer of de printer is ingeschakeld.
    • Als u uw printer via het netwerk aansluit, controleert u de netwerkverbinding van de printer en probeert u opnieuw te installeren.
  7. Alle software wordt geïnstalleerd met een voortgangsbalk die de status toont.
    Afbeelding : Voorbeeld van de voortgangsbalk van de UPD
    Afbeelding toont de voortgangsbalk voor het installeren van software
  8. De installatie is nu voltooid. Klik op Voltooien om de wizard te sluiten.
    Afbeelding : Voorbeeld van het venster Installatie voltooid
    Afbeelding toont het venster Installatie voltooid