• Informatie

• Feedback

Samsung-laserprinters - Het instellen van de energiebesparende modus

De energiebesparende modus kan worden ingesteld op een tijdschema, van 1 tot 120 minuten. De tijd verwijst naar hoe lang de printer ingeschakeld blijft totdat deze in de energiebesparende modus gaat. Bijvoorbeeld: als de energiebesparende modus is ingesteld op 10 minuten, betekent dat dat de printer 10 minuten na het afdrukken van een afdruktaak in de energiebesparende modus gaat.
Om de energiebesparende modus in Easy Printer Manager in te stellen, doet u bij een via USB aangesloten printer het volgende:
  1. Open Easy Printer Manager en selecteer de modus Geavanceerd.
    Afbeelding : In Easy Printer Manager Geavanceerde modus selecteren
  2. Selecteer het tabblad Apparaatinstellingen.
    Afbeelding : Apparaatinstellingen selecteren
  3. Voer in het veld Energiestand het gewenste tijdsbestek in minuten in.
    Afbeelding : Het tijdsbestek in het veld Energiestand invoeren
  4. Klik op Opslaan om het ingestelde energiebesparende tijdsbestek op te slaan.
Om het energiebesparende tijdsbestek in Smart Panel in te stellen voor een via USB aangesloten printer:
  1. Open Smart Panel en klik op Printerinstellingen.
    Afbeelding : In Smart Panel op Printerinstellingen klikken
  2. Selecteer Instellingen in het linkermenu en gebruik vervolgens de pijl omlaag om Energiestand te selecteren.
    Afbeelding : Instellingen/Energiestand selecteren
  3. Selecteer het gewenste tijdsbestek in het veld Energiestand.
    Afbeelding : Het gewenste tijdsbestek in het veld Energiestand selecteren
  4. Klik op Toepassen om de wijzigingen in Energiestand op te slaan.
Om SyncThru Web Service voor een via een netwerk aangesloten printer aan te passen:
  1. Voer het IP-adres van de printer in de internetbrowser.
  2. Meld u aan bij SyncThru Web Service door bovenaan rechts op Aanmelden te klikken en uw gebruikersnaam/wachtwoord in te voeren.
    Afbeelding : Zich aanmelden bij SyncThru Web Service
  3. Klik op het tabblad Instellingen en selecteer Apparaatinstellingen.
    Afbeelding : Instellingen/Apparaatinstellingen selecteren
  4. Voer het gewenste tijdsbestek in in het veld Energiestand.
    Afbeelding : Het tijdsbestek in het veld Energiestand invoeren
  5. Klik op Toepassen om de wijzigingen in het tijdsbestek op te slaan.