Samsung-laserprinters - De foutmelding Door Open (Klep open)

let op:
Schakel de printer uit en haal de stekker uit het stopcontact vóór het uitvoeren van elk type service aan de printer waarvoor de printer moet worden geopend.
De foutmelding Door Open (Klep open) wordt weergegeven op de printer als de voor- of achterklep, of het voor- of achterpaneel van de printer niet goed is gesloten.
opmerking:
Niet alle printermodellen hebben een achterpaneel.
Doe het volgende om te proberen om de foutmelding Door Open (Klep open) op te lossen:
  1. Open de voorklep of het voorpaneel en sluit deze/dit vervolgens stevig.
    Afbeelding : Printermodellen met voorkleppen: maak goed open en dicht
    Afbeelding : Printermodellen met voorpanelen: maak goed open en dicht
  2. Open de achterklep of het achterpaneel en sluit deze/dit vervolgens stevig.
    Afbeelding : Printermodellen met achterkleppen: maak goed open en dicht
    Afbeelding : Printermodellen met achterpanelen: maak goed open en dicht
Als de foutmelding Door Open (Klep open)' zich blijft voordoen na het controleren van alle kleppen en panelen, moet de printer worden nagekeken. Ga naar https://support.hp.com voor serviceondersteuning voor uw printer.