• Informatie
    Windows 11

Vind hier antwoord op de meest gestelde vragen.

Maak vandaag nog een HP-account aan!

Maak sneller verbinding met HP-ondersteuning, beheer al uw apparaten op één plek, bekijk garantie-informatie en meer. Registreren voor een HP-account

• Feedback

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung-laserprinters - over het installeren van drivers/software met behulp van de software-installatieprogramma's voor Samsung-printers voor Windows

Het software-installatieprogramma voor Samsung-printers is een webgebaseerd installatieprogramma dat de printerdrivers en software downloadt en installeert die zijn vereist voor Samsung-printers.
Als u de printerdriver niet nog hebt geïnstalleerd, gaat u naar Software- en driverdownloads en voert u uw model printer in in het zoekvak om de nieuwste driver te downloaden.
Afbeelding : Voorbeeld van het software-installatieprogramma voor Samsung-printers
Afbeelding toont het software-installatieprogramma voor Samsung-printers
Zodra het installatieprogramma is geopend, klikt u op het pictogram van Windows als uw besturingssysteem Windows XP of hoger is.

Windows

Selecteer uw type installatie en volg de juiste stappen.