• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung-laserprinters - over het installeren van drivers/software met behulp van de software-installatieprogramma's voor Samsung-printers voor Mac OS X

Het software-installatieprogramma voor Samsung-printers is een webgebaseerd installatieprogramma dat de printerdrivers downloadt en installeert die nodig zijn voor de printer van Samsung die momenteel is aangesloten.
Als u de printerdriver niet nog hebt geïnstalleerd, gaat u naar Software- en driverdownloads en voert u uw model printer in in het zoekvak om de nieuwste driver te downloaden.
Afbeelding : Voorbeeld van het software-installatieprogramma voor Samsung-printers
Afbeelding toont het software-installatieprogramma voor Samsung-printers
Zodra het installatieprogramma is geopend, klikt u op het pictogram van Mac OS X als uw besturingssysteem Mac OS X 10.5 of hoger is.
Mac OS X
Selecteer uw type installatie en volg de juiste stappen.